2 стаи в модерен и ексклузивен комплекс, в Саранда, Албания

Саранда, Албания – ID 9180
82,144 €
Площ 52 m2
вид 2+kk
етаж 2/4
Море 250 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон
Представяме ви един от новите инвестиционни проекти, които се изграждат в очарователната Саранда. Сградата ще се състои от 36 апартамента и двуетажен гараж. На всеки етаж ще има по 9 апартамента, като 7 от тях ще са с пълна морска панорама. Апартаментите на последния етаж ще бъдат мезонети с вътрешно стълбище. Качеството на строителството ще бъде на най-високо ниво. Инвестицията е започнала през октомври 2022 г. и ще бъде завършена през май 2024 г.

При предаването на ключовете всички апартаменти ще бъдат оборудвани с фаянс, теракот (под + стени), санитарен фаянс, външни и вътрешни врати и боядисани стени. По време на етапа на строителство Вие като купувач можете да изберете цвета на стените, плочките и оборудването за баня.

Апартамент с 2 стаи, с обща площ 52,12 кв. м и използваема площ 39,96 кв. м. Разположен на 2-ри етаж. Разпределението е дневна, спалня, баня с тоалетна и балкон от 6 м2.

Плащането за покупката на имота се извършва на вноски. За повече информация не се колебайте да се свържете с RK.

Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на собствеността дистанционно и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително прехвърляне на комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Саранда е един от най-очарователните градове на Албанската ривиера, а през летните месеци сякаш половин Тирана се премества тук, за да се наслади на оживения плаж и по-оживения нощен живот по изпълнената с хора крайбрежна алея. Някогашното заспало рибарско селище днес е процъфтяващ град и макар че през последните две десетилетия Саранда е загубила голяма част от очарованието си, тя е запазила голяма част от своята харизма. Саранда е чудесна база за разглеждане на плажовете в района като Пулебардат, Паскират, Манастири и др. или можете да посетите плажовете Ксамил и Бутринт, които са част от световното наследство на ЮНЕСКО, ако разполагате със собствен автомобил, а можете да използвате и такси или обществен транспорт. Името на града идва от Ayia Saranda, ранен манастир, посветен на 40 светци; останките от него, разрушени от бомбардировките (включително някои запазени фрески), все още се намират високо на хълма над града. Но също така и малкият замък Лекурси, който предлага впечатляващи гледки и добър ресторант, или много добре запазеният и реставриран манастир Свети Георги. По време на Втората световна война, през 40-те години на ХХ век, градът се нарича Порто Еда по името на дъщерята на Мусолини. Саранда е добре свързана с круизни кораби, идващи от цял свят, а Корфу (гръцкият град преди Саранда) е пълен с туристи от скандинавските страни или страните от Източна Европа през лятото заради своя климат, храна и красота.

Ако не сте избрали от настоящите предложения, това няма значение. Ние знаем как да работим с вашето запитване и експертно ще намерим за вас мечтания апартамент!
Етаж
2
брой етажи
4
вид
2+kk
Площ
52 m2
използваема площ
39.96 m2
балкон
6 m2
гараж
Да
Магазин
150 m
Лекар
2 km
Кафене
120 m
Ресторант
70 m
Бар
70 m
Детска градина
340 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00