2 стаи в нов проект в процес на изграждане, перфектно местоположение, в непосредствена близост до морето, Голем, Албания

Дуръс, Албания – ID 9050
66,640 €
Площ 52 m2
вид 2+kk
етаж 5/5
Море 70 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон
Предлагаме ви изгодна възможност за инвестиция. Новият проект, който в момента е в процес на изграждане, представлява атрактивна сграда, допълнена от тиха зона за отдих. Обмислено поддържаните зелени площи добавят докосване до природата и подобряват цялостната атмосфера на комплекса. Жителите могат да се насладят както на модерния архитектурен дизайн, така и на освежаващите зелени площи, които създават балансирана и приятна атмосфера.

Апартамент с 2 спални в Голем, Албания. Местоположение в сектор 1. С обща площ от 55,63 м2, на 1 етаж. Сградата ще разполага с асансьор. Разпределение: коридор, дневна, спалня, баня с тоалетна и балкон. Морето е на разстояние 100 м. Възможност за паркиране в подземен гараж. Проект в процес на изграждане. За повече информация, моля, свържете се с нас.

Отлично местоположение, тук ще намерите всичко необходимо за комфортна почивка: магазини, училища, ресторанти и кафенета, салони за красота, клиники и др.

Инвестирайте в развиваща се страна с много благоприятни условия и Адриатическо море с красиви плажове като в Хърватия. Сега е подходящият момент. Искате ли да защитите финансите си от инфлацията? Искате ли да се забавлявате и същевременно да печелите пари? Ние сме чешко ООД с дългогодишен опит. Ще ви посъветваме професионално и коректно. Ще се погрижим покупката на избрания от вас имот да мине гладко и без никакви притеснения. Ръководим се от мотото - Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват. Ще ви предложим широка гама от следпродажбени услуги (отдаване под наем, поддръжка, ремонт...).

Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на собствеността от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително прехвърляне на комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на всякакъв вид наем. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

В крайбрежния град Дуръси, разположен на 34 км от столицата Тирана, се намира най-голямото пристанище в Албания - и един от най-старите градове в страната. Дуръс е идеален и за тези, които искат да си починат на морето, тъй като пясъчните му плажове и многобройните ресторанти с прекрасна гледка към Адриатическо море са идеална почивка.
Ако не сте избрали от настоящата оферта, това няма значение.
Ние знаем как да работим с вашето запитване и експертно ще намерим за вас мечтания апартамент! Още подобни оферти за имоти можете да намерите на нашия уебсайт.
Етаж
5
брой етажи
5
вид
2+kk
Площ
52 m2
използваема площ
52.2 m2
балкон
Да
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина
Магазин
230 m
Лекар
7 km
Кафене
190 m
Ресторант
10 m
Бар
50 m
Детска градина
2 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00