3 спални, Апартамент в близост до центъра, с гараж, Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6081
96,000 €
Площ 65 m2
вид 3+kk
етаж 3/4
Море 950 m
Състояние Готово

Предлагаме ви напълно реновиран апартамент в Бенидорм. Разполага с 2 спални, 1 баня, дневна с кухненски бокс, басейн и паркинг, портиер 24 часа, всички мебели са включени, район с всички удобства, супермаркет на няколко крачки, автобусна спирка на улицата, барове, апартаментът е ремонтиран, включително нови мебели, намира се на кратка разходка от центъра на Бенидорм и е на по-малко от километър от морските плажове на Бенидорм. Въпреки общата си площ от 65 кв. м, апартаментът предлага много пространство и ще осигури малко парче от рая за вашата почивка в Испания. Благодарение на гаража си, той ще осигури удобството да паркирате. Апартаментът е подходящ и като чудесна инвестиция.

Скъпи клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всичко лошо има и нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Клиентите ни никога не чакат на опашки и получават от нас цялата необходима помощ и информация

Етаж
3
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
65 m2
използваема площ
55 m2
гараж
Да
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
90 m
Лекар
210 m
Кафене
80 m
Ресторант
60 m
Бар
150 m
Детска градина
250 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00