3 стаи с фантастична гледка към морето, просторна тераса, на 2 минути пеша от морето, Саранда, Албания

Саранда, Албания – ID 5054
Площ 105 m2
вид 3+kk
етаж 5/5
Море 70 m
Състояние Готово
Сезон цял година
Предлагаме ви превъзходен апартамент с 3 спални и красива гледка към морето от всички стаи в Саранда, Албания. Общата площ е 105 м2. Разположен е на 5-ия етаж в сграда с асансьор. Разпределението е коридор, дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и просторна тераса с гледка към морето. От дневната и едната спалня има достъп до терасата. Сградата, в която се намира апартаментът, е разположена на 2 минути пеша от морето. Идеално местоположение в близост до магазини и ресторанти.

Ние се грижим за управлението на имота от А до Я. Можете да разчитате на нас във всяко отношение.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват.

Екип на MNM

Саранда е един от най-очарователните градове на Албанската ривиера, а през летните месеци сякаш половин Тирана се премества тук, за да се наслади на оживения плаж и по-оживения нощен живот по изпълнената с хора крайбрежна алея. Някогашното заспало рибарско селище днес е процъфтяващ град и макар че през последните две десетилетия Саранда е загубила голяма част от очарованието си, тя е запазила голяма част от своята харизма. Саранда е чудесна база за разглеждане на плажовете в района като Пулебардат, Паскират, Манастири и др. или можете да посетите плажовете Ксамил и Бутринт, които са част от световното наследство на ЮНЕСКО, ако разполагате със собствен автомобил, а можете да използвате и такси или обществен транспорт. Името на града идва от Ayia Saranda, ранен манастир, посветен на 40 светци; останките от него, разрушени от бомбардировките (включително някои запазени фрески), все още се намират високо на хълма над града. Но също така и малкият замък Лекурси, който предлага впечатляващи гледки и добър ресторант, или много добре запазеният и реставриран манастир Свети Георги. По време на Втората световна война, през 40-те години на ХХ век, градът се нарича Порто Еда по името на дъщерята на Мусолини. Саранда е добре свързана с круизни кораби, идващи от цял свят, а Корфу (гръцкият град преди Саранда) е пълен с туристи от скандинавските страни или страните от Източна Европа през лятото заради своя климат, храна и красота.

Ако не сте избрали от настоящите предложения, това няма значение. Ние знаем как да работим с вашето запитване и експертно ще намерим за вас мечтания апартамент!
Етаж
5
брой етажи
5
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
105 m2
използваема площ
105 m2
Тераса
Да
Магазин
180 m
Лекар
70 m
Кафене
40 m
Ресторант
40 m
Бар
30 m
Детска градина
240 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00