4+1, Луксозна къща с достъп до басейн и пешеходно разстояние до морето, Mazzaron, Испания

Puerto de Mazarrón, Испания – ID 5347
166,000 €
Площ 138 m2
вид 4+1
Море 2 200 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме ви къща в стил дуплекс върху терен с площ 138 м2. Тези къщи се радват на голямо търсене на пазара.

Всеки имот се предлага с красива собствена градина с площ 85 м2. Това е чудесно място за добавяне на пергола, поставяне на градински мебели и създаване на идеалното място за хранене на открито. Има и релаксиращ общ басейн, така че можете да живеете наистина луксозно. Тези имоти се намират на перфектно място, на пешеходно разстояние от плажа, и двата имат частни солариуми на покрива.

Други характеристики включват. Главната спалня разполага с вграден гардероб и самостоятелна тераса. Просторна всекидневна. Необзаведена, но с прилични размери кухня. Удобен паркинг извън пътя. Този многофункционален имот би бил чудесна инвестиция за отдаване под наем, идеален ваканционен дом за вас или дори мечтано постоянно жилище!

Уважаеми клиенти, с оглед на настоящата ситуация провеждаме онлайн огледи на живо. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на собствеността от разстояние и без излишни пътувания. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на вашия дом и то точно сега на много достъпна цена.

Местоположение:

Мазарон се характеризира със своите плажове, които не са от този свят: от плажовете, които се простират по 35-километровата и до голяма степен девствена брегова линия, да споменем само някои: плаж Болнуево, Плая дел Кастелар, Плая Нарес и Плая де Риуете. Ако искате да останете активни, предлага се изобилие от водни спортове, като ветроходство, гмуркане и риболов.

брой етажи
2
вид
4+1
Площ
138 m2
площ на парцела
138 m2
използваема площ
138 m2
застроена площ
138 m2
паркинг
Да
Магазин
190 m
Лекар
340 m
Кафене
310 m
Ресторант
220 m
Бар
280 m
Детска градина
260 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00