Апартамент в центъра на Пула за продажба, отлично обзаведен

Пула, Хърватия – ID 8328
220,000 €
Площ 72 m2
вид 3+kk
етаж 2/4
Море 1 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година
Апартамент от 70,58 м2 на първия етаж, състоящ се от дневна, кухня с трапезария, 2 спални, складово помещение, баня и коридор.
Към апартамента има мазе от 18 м2 и гараж.
Апартаментът е напълно ремонтиран и обзаведен. Категоризиран и във функция отдаване под наем.
Отопление и охлаждане Климатик, централно отопление.
Подходящ за туризъм и семеен живот. В близост до центъра, детска градина, училище.
Продава се с всички мебели и уреди. Готов за настаняване.

Най-големият град в Истрия е Пула, който има 65 хил. жители. Той е икономически и културен център на полуострова. Той е и важно търговско и военно пристанище, разположено в защитен залив на полуостров Истрия, в който има и по-малки острови като Уляник, Свети Андрия и Света Катарина. Тук са разположени важни промишлени предприятия като текстилната промишленост, стъкларството и корабостроителниците. Пула е един от важните транспортни центрове на Хърватия. Тук има летище, оживена железопътна линия и пътен възел, свързващ крайбрежието с центъра на Истрия и Пула с Риека. Пула е и важно пътническо пристанище, от което тръгват кораби за Венеция.

Заради красивите забележителности туристите пътуват до тук и от по-далечни курорти. В града има много леснодостъпни римски и средновековни паметници. Сред тях се откроява добре запазеният амфитеатър, построен от римляните.

Ако решите да прекарате почивката си в Пула, тя ще подхожда най-вече на спортните натури и на тези, които обичат да се забавляват. Когато се уморите от слънчевите бани на плажа и разглеждането на местните забележителности, разходете се до оживеното пристанище, където ще видите високи кранове и огромни товарни кораби. Това ще ви даде възможност да надникнете в ежедневието на местните жители.

Пула е една от основните туристически дестинации в Истрия. В самия град няма брегова ивица, където да можете да плувате. Поради това ще трябва да отидете на юг и югозапад (Веруда, Верудела, Златни стихове) от центъра или на северозапад (Пунтизела). В тези части са построени и големи хотелски комплекси. В днешно време те са или нови, или реновирани. Не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете откъснати от развлеченията в града, тъй като има автобуси до града.
Етаж
2
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
72 m2
използваема площ
70.58 m2
Лоджия
Да
гараж
Да
изба
Да
Магазин
50 m
Лекар
140 m
Кафене
220 m
Ресторант
230 m
Бар
70 m
Детска градина
150 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00