Апартамент в Dobrote с панорамна гледка към морето

Доброта, Черна гора – ID 7282
205,000 €
Площ 58 m2
вид 3+kk
етаж 4/5
Море 201 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон
Този напълно обзаведен апартамент с площ 58 кв.м в живописния град Доброта е олицетворение на крайбрежния живот. Разположен на 4-ия етаж,.
Апартаментът предлага панорамна гледка към морето и планината от собствената си тераса. Разпределението на апартамента се състои от кухня с всекидневна, две спални и тераса.
Апартаментът е напълно оборудван със съвременни удобства като климатик и радиатори. за вашия комфорт.
Сградата предлага паркинг за живущите. Тя се намира на пешеходно разстояние от магазини, кафенета и ресторанти. Морето е само на 100 метра, което осигурява лесен достъп до красивия крайбрежен град Доброта.
Уникална възможност да притежавате парче от рая и да го превърнете в своя мечтан дом.


Доброта е малко селце в Черна гора, на брега на Которския залив. Населението на селото е около 8 200 души. Доброта се простира на няколко километра покрай живописната брегова линия, от древния град Котор до село Люта, и с право се смята за едно от най-красивите селища от которската страна.
Плажната зона, дълга около 7 км, се простира по протежение на цялото село и се състои от бетонни и чакълести площи. Мястото е пълно с различни кафенета, барове и ресторанти. Липсата на просторни пясъчни плажове се компенсира напълно от великолепната гледка към Которския залив. За разлика от плажовете на много големи туристически центрове, крайбрежието на Доброта изключително рядко може да се види претъпкано с почиващи.

Етаж
4
брой етажи
5
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
58 m2
използваема площ
56 m2
балкон
Да
паркинг
Да
Магазин
90 m
Лекар
2 km
Кафене
130 m
Ресторант
30 m
Бар
340 m
Детска градина
80 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00