Атипичен апартамент с мансарда, общ басейн, Гърция

Kriopighi, Гърция – ID 10011
113,000 €
Площ 40 m2
вид атипичен
етаж 2/2
Море 700 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Имаме удоволствието да предложим на пазара този много добре представен апартамент на първия етаж за продажба в Касандра на Халкидики във висококачествено, желано строителство, което се намира на удобно място с местни удобства само на кратка разходка. Пред него има тухлена тераса с навес. Апартаментът е с климатик и комарници и е напълно обзаведен, включително уреди, гредоред на тавана и общ плувен басейн. Има и обща градина в средата на комплекса.

Ние се грижим за управлението на имота от А до Я. Можете да разчитате на нас във всяко едно отношение.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват.

Криопиги (Κρυοπηγή', от гръцки: студен извор) е село на източния бряг на Касандра, на 90 км от Солун. Разположено е покрай зелени хълмове с красива гледка към залива, а външният му вид наподобява огромен амфитеатър.

По-старата част на Криопиги, включително площадът, е разположена на възвишение по склона на селото. Хотелите и много от повече от 300-те апартамента са разположени предимно в близост до главния път или в по-ниски райони в близост до плажа.

Повечето от ресторантите, баровете, кафенетата и супермаркетите също са разположени в централната част на града.

В близост до плажа има организиран къмпинг на Министерството на туризма (EOT).

Едно от многото предимства, които превръщат Криопиги в печеливша дестинация за почивка, е добрият климат, заобиколен от зелени планини и плажове със син флаг и обещаваща много чиста вода.

В селото се поддържа център за образователни изследвания и подобряване на уменията. Тази институция е място за срещи на преподаватели от цял свят и организационен център за много семинари и конференции.

Пътеките към плажа и цялата местност са заобиколени от борови гори и приканват към изследване.

Посетителите на Криопиги имат възможност да се сдобият с широка гама от природни продукти, произведени и налични в района.

Препоръчва се посещение на идиличния селски площад, както и разходка до естествения извор, дал името на селото.

Етаж
2
брой етажи
2
вид
атипичен
Площ
40 m2
използваема площ
40 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
Магазин
200 m
Лекар
5 km
Кафене
40 m
Ресторант
10 m
Бар
30 m
Детска градина
130 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00