Хубава къща с 3 спални, остъклена веранда и плувен басейн, Кампосол

Camposol, Испания – ID 5463
130,000 €
Площ 350 m2
вид 3+kk
Море 15 000 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме за продажба красива вила в стил Fortuna Deluxe със зимна градина в предната част на имота и голяма задна тераса. Имотът също така се ползва с централно отопление, работещо с нафта.

В предната част на имота, до която се стига по няколко стъпала, се намира ;покрита предна тераса, идеална за отдих и средиземноморски начин на живот. Останалата част от предната тераса е превърната в просторна зимна градина/солариум. Влизайки през входната врата, ще стигнете до хола, който е оборудван с климатик. Трапезарията води към хола и може да побере удобно място за хранене. Вградената кухня разполага с електрическа фурна и газов котлон с пет ринга, както и с много шкафове и работни повърхности. Кухнята, трапезарията и всекидневната са планирани като отворен план с арки, разделящи пространството. От задната част на кухнята се отваря врата към сервизното помещение с още една врата към задната тераса.

До двете спални се стига през арка от всекидневната. И двете спални могат да бъдат с двойно или с две единични легла и имат много полезни вградени гардероби и допълнително пространство за съхранение над леглата. Главната спалня разполага с климатик и вентилатор на тавана. Има семейна баня с душ, тоалетна с ниска степен на промиване, мивка и отопляем релсов шкаф за кърпи.

Отпред на имота, отвън, има чакълеста площ с различни растения и храсти и частна алея за до 4 автомобила, която е идеална и за плувен басейн. Стъпала отстрани на имота водят до голям солариум на покрива с невероятна гледка към околните планини. В задната част на имота има голяма открита, павирана тераса, идеална за средиземноморския начин на живот или за хранене на открито. Отстрани на вилата има и надземен свободностоящ алуминиев плувен басейн и чакълеста площ с редица плодни дървета, включително грейпфрутови. Има и две складови помещения

.Кампосол се радва на два търговски центъра, и двата с разнообразни местни удобства. Наскоро бяха добавени детска площадка и отделно футболно игрище. Кампосол е на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове. Летище Корвера, което ще бъде открито през януари 2019 г., е на по-малко от 30 минути; 45 минути до летище Сан Хавиер (Мурсия) и 1 час до Аликанте.

Скъпи клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха извън обичайното. Въпреки това във всичко лошо има и нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
350 m2
площ на парцела
349 m2
използваема площ
348 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
347 m2
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
650 m
Лекар
760 m
Кафене
650 m
Ресторант
500 m
Бар
680 m
Детска градина
6 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00