Хубаво студио само на 500 м от плажа, Бечичи, Черна гора

Bečići, Черна гора – ID 8227
65,000 €
Площ 21 m2
вид 1+kk
етаж 1/4
Море 500 m
Състояние Готово
Предлагаме ви 1 стая близо до морето в Бечичи. Апартаментът е с площ от 21 м2 и се намира на 1-ви етаж.
Разпределение: хол, кухня, баня. Апартаментът е обзаведен и оборудван и се продава с всички мебели. От стаите се открива гледка към града.
Пред сградата и около нея има паркинг.
На пешеходно разстояние се намират магазини, кафенета, ресторанти, поща, автогара и всички важни институции. Апартаментът се намира само на 500 м от морето.

Под закрилата на планината Ловчен в красив залив, пълен с пясък, черногорците са изградили малко селище Бечичи. Бечичи е разположено в залива Будван, източно от Будва, до който води четирикилометрова крайбрежна алея. Курортът Бечичи на практика е продължение на Будва. Гордостта на курорта е неговият красив плаж с дължина 1800 м, който още през 1936 г. е обявен от експерти за най-красивия плаж в Средиземноморието. Неговият приятен, едър пясък е удостоен с най-високата награда на Международното изложение в Париж през същата година.
Бечичи е живописно градче над пясъчен залив, осеян с борови гори. Първоначално рибарско селище, днес то се гордее с най-красивия плаж в Европа. Плажът на Бечичи е оценен високо по всички показатели. Той предлага не само приятна почивка на плажа, но и спортни занимания - спортни съоръжения на плажа или различни водни спортове.
Етаж
1
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
21 m2
използваема площ
19 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00