Красив апартамент с гледка към морето и планината, Котор, Черна гора

Котор, Черна гора – ID 7781
340,000 €
Площ 80 m2
вид 3+kk
етаж 2/3
Море 44 m
Състояние Готово
Сезон цял година
Предлагаме за продажба красив апартамент с 3 спални и уникална гледка към морето в Котор, в комплекс с басейн в близост до морето. Апартаментът е с площ от 80 м2 и се намира на 2-ри етаж.
Разпределение: дневна с трапезария, свързана с отворена кухня, две спални, баня и просторен балкон с невероятна гледка към морето и планината. Апартаментът е обзаведен и оборудван, продава се с всички мебели. От терасата се открива красива гледка към Которския залив.
На пешеходно разстояние от апартамента се намират магазини, кафенета, ресторанти и всички други важни институции. Имотът се намира само на 44 м от морето.

Доброта е малко село в Черна гора, на брега на Которския залив. Населението на селото е около 8 200 души. Доброта се простира на няколко километра покрай живописната брегова линия, от древния град Котор до село Люта, и с право се смята за едно от най-красивите селища от которската страна. Плажната зона, дълга около 7 км, се простира по протежение на цялото село и се състои от бетонни и чакълести площи. Мястото е пълно с различни кафенета, барове и ресторанти. Липсата на просторни пясъчни плажове се компенсира напълно от великолепната гледка към Которския залив. За разлика от плажовете на много големи туристически центрове, крайбрежието на Доброта изключително рядко може да се види претъпкано с почиващи.
Етаж
2
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
80 m2
използваема площ
78 m2
балкон
Да
гараж
Да
паркинг
Да
Магазин
250 m
Лекар
210 m
Кафене
60 m
Ресторант
60 m
Бар
290 m
Детска градина
80 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00