Красив парцел с разрешение за строеж на първия ред до морето

Sveti Filip i Jakov, Хърватия – ID 8271
454,740 €
Площ 2332 m2
Море 20 m
Сезон Лятна сезон
Красива земя за продажба на първа линия до морето в Свети Петър. От парцела се открива прекрасна гледка към морето и известния хърватски остров с форма на сърце - Галешняк!
Парцелът е с площ от 2332 м2. Дължината на парцела е 121,87 м, а ширината му в горната част е 25,83 м.

За вилата е получено разрешение за строеж, за да стане възможно строителството в кратки срокове.
Цената от 195 €/м2 е изключително атрактивна за земя на първа линия до морето, особено като се има предвид, че съдържа разрешение за строеж.

Вилата е замислена като двуетажна къща.
На приземния етаж на всяка сграда има просторна дневна с кухня и трапезария, вход, тоалетна, предна и задна покрита тераса. И на двете тераси има възможност за обособяване на лятна кухня с барбекю. Пред терасите има отделен плувен басейн с красива гледка към морето.
Стълбището води до втория етаж, където има две спални, всяка със собствена баня и излаз на тераса. Всяка сграда разполага със собствен гараж.

От летището в Задар и Земуник имотът е отдалечен само на 20 км. Намира се на 17 км от пристанището на Гаженица, на 10 км от Марина Далмация и на 13 км от магистралата. Град и пристанище Биоград на Мору се намира на 9 км южно от тази земя, на малък полуостров и на континента. Малкото живописно градче Свети Филип и Яков е разположено на брега на Пасманско море, между Задар и Биоград, и е само на 4 км от континента.


Свети Петър на Мору е красиво малко туристическо място, разположено в сърцето на Далмация, близо до Задар. Мястото е известно с някогашните си летни къщи и паркове на задарските благородници. Освен всичко друго, то е привлекателно и поради възможността за практикуване на различни спортни дейности на сушата и в морето.

Близостта на островите Корнати, до които се организират екскурзии, също му придава особен чар. Живописният проток Пасман с множество малки острови предпазва Свети Петър на Мору от силните ветрове откъм морето, което е предимство за плувците и лодкарите. В непосредствена близост се намира езерото Врана, най-голямото езеро в Хърватия, богато на сладководна риба.

изглед към морето
Да
Площ
2332 m2
застроена площ
800 m2
Магазин
4 km
Лекар
4 km
Кафене
220 m
Ресторант
140 m
Бар
200 m
Детска градина
1 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00