Красива къща (3 стаи) с апартамент (2 стаи) за продажба, Гърция

Paliouri , Гърция – ID 10059
175,000 €
Площ 1500 m2
вид
Море 220 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Възможност за инвестиция на полуостров Касандра с жилищна площ от 110 кв.м. Представлява малка къща на 3 етажа, включваща 1 апартамент и 1 мезонет с отделни входове, идеална за отдаване под наем и или за две семейства. Включва 3 спални и две бани, 2 кухни и 2 дневни помещения. Къщата се намира в тих район между два красиви града - тихия град Палури и проспериращия град Пефковори. Къщата, построена през 2008 г., е в отлично състояние, завършена до ключ, с голяма тераса в предната и задната част на къщата. Собствениците ще продават къщата с пълно обзавеждане.

Ние се грижим за управлението на имота от А до Я. Можете да разчитате на нас във всяко отношение.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват.

Палиури е село и община на полуостров Касандра, Халкидики, Гърция. Разположено е сред ниските планини близо до най-югоизточния край на полуострова, нос Палиури. Общината включва малките села Агиос Николаос и Ксина. Палиури се намира на 2 км от морето, на 5 км източно от Агия Параскеви и на 7 км югоизточно от Пефкохори. В близост до съвременното село се намира древният град Терамвос, който оцелява до римско време като село, административно зависимо от римската колония Касандрея.

През летните месеци много хора избират Палиури за следобедна разходка по тесните улички на селото, за вечеря и за да се насладят на местното месо и прясна риба в таверните в района.

Плажът на Палиури, наричан още Хрусо, е красив залив с кристално чисти води. По крайбрежието има много плажни барове, в които се организират партита. Можете да се занимавате със спортни дейности като водни спортове, плажен волейбол и др.

Смята се, че в този район се е намирал древен град, наречен Терамвос, споменат от Херодот. Древният град е бил принуден със сила да помогне на Ксеркс. Редица археологически находки свидетелстват за съществуването на този град. Сегашното име Палиури идва от Палиурия - храстите, използвани от жителите му за ограждане на домовете им.

брой етажи
3
вид
Площ
1500 m2
площ на парцела
1500 m2
използваема площ
110 m2
Тераса
Да
застроена площ
110 m2
паркинг
Да
Магазин
480 m
Лекар
7 km
Кафене
550 m
Ресторант
220 m
Бар
480 m
Детска градина
570 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00