Модерен апартамент с гараж. в Будва.

Budva, Черна гора – ID 7197
262,000 €
Площ 89 m2
вид 4+kk
етаж 3/3
Море 600 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Модерен апартамент с три спални за продажба в Будва, 68 м2 с гараж 21 м2.

Апартаментът разполага с кухня и трапезария с отворен план и просторна дневна, от която се излиза на тераса, две големи спални, една по-малка детска стая и баня.

В допълнение към красивия интериор, този апартамент има и алуминиева дограма с електрически щори, комарници и двойна изолация.

Апартаментът е оборудван с 4 климатика, а през зимата можете да използвате подовото отопление. В стаите и коридора има вградени гардероби.

На това място има пазари, многобройни кафенета, пекарни и всичко необходимо за живота и удоволствието.

Будва с населените места Борета, Бечичи, Рафаиловичи, Пржно, Милочер, Свети Стефан, Режевичи и Перазича образуват една от най-красивите ривиера и морския бряг. Тя се характеризира с интимни, скрити заливчета, малки тихи пристанища, чист пясък, буйна средиземноморска растителност. будва е известна с обширните си красиви плажове (едър и фин пясък, малки камъчета). В него и в хотелските му комплекси кипи оживен спортен, развлекателен, социален и културен живот. Хотелските комплекси, предимно почти самостоятелни хотелски градчета като Slovenska plaža, са разположени извън стария град, извън стените му, близо до морето. Сред плажовете в Будва следните плажове са удостоени с престижния Син флаг: "Blue Beach", "S&I Beach Life", "Escallera" и "Mogren I". Първите три се намират в залива Jaz, пясъчни са и до тях може да се стигне с 500-метров завой от Адриатическата магистрала, западно от Будва.

В централната част на черногорското крайбрежие се намира древният град Будва, който днес е може би най-популярният туристически курорт в Черна гора. Ако поемете по магистралата, която следва крайбрежието от Которския залив към Скадарското езеро, ще стигнете до популярната дестинация Будва на около половината път. Градът е разположен на широкия Будвански залив и е защитен от суровите климатични условия от вътрешността на страната от планините Ловчен и Пастровичи.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
4+kk
Площ
89 m2
използваема площ
68 m2
балкон
Да
гараж
Да
Магазин
260 m
Лекар
110 m
Кафене
130 m
Ресторант
70 m
Бар
110 m
Детска градина
110 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00