Напълно обзаведен апартамент в центъра на Bar

Bar, Черна гора – ID 9521
125,000 €
Площ 50 m2
вид 2+kk
етаж 1/4
Море 250 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба апартамент с 2 спални, напълно обзаведен, с площ 50 м2, разположен на първия етаж в сграда на 3 етажа. Апартаментът разполага с остъклена тераса.

Апартаментът в центъра на града е с южно изложение. Продава се напълно обзаведен.

Предлаганата цена включва всички такси по сделката

Бар е крайбрежен град с 37 000 жители, което го прави най-големия в южната част на страната. Това, че градът е основан в края на XIX в., се вижда веднага от необичайно проектираната архитектура. От местното пристанище целогодишно се движат фериботи до Италия (Бари), Гърция и Словения. През сезона работят и други услуги в зависимост от текущите изисквания на туристите.

Тук завършва железопътната линия Белград - Подгорица - Бар.

Центърът на града не е толкова характерен, тук можем да открием все бетонни сгради. Най-красивата и най-зелена част е Тополица, която се намира само на 500 м от пристанището. Задължително трябва да посетим двореца на крал Никола I, който е построен в края на XIX в. и сега служи като исторически и археологически музей. Той се намира в градина, в която можем да се полюбуваме на няколко десетки екзотични дървета.

Плуването в тази зона е едно от най-добрите в Бар. Плажът, който е дълъг около 800 метра, предлага разходка до яхтеното пристанище. Но това не е единствената възможност за почивка на плажа. Друга възможност е например дългият 2 км чакълест плаж Шушан, заобиколен от гора.

Ако вземете лодка или джип на юг от Бар, ще откриете много малки плажове, които са уединени и направо ви изкушават да ги изследвате.

В най-южната част на Ривиерата се намира известният плаж Тропикана, който може да се похвали с престижната награда "Син флаг" не само за чистотата на морето и околната среда, но и за отличното качество на услугите и тяхната безопасност.

Най-търсеният и според местните жители най-красивият плаж на Бар Ривиера е така нареченият Червен плаж. Той е кръстен на романтичния цвят, който ще откриете тук. Пясъкът е червен, камъчетата по плажа и дори в морето тук-там проблясват червени камъчета.

В бара има от всичко по много. Романтиците могат да се разхождат в безкрайните маслинови горички, чиито маслини са сред най-добрите на Адриатика.

Спортно настроените хора също няма да скучаят. Те могат да изберат спортове с топка, атлетически, водни или подводни спортове, например в курорта Маджарица, на плажовете или във водолазните центрове. В Бар има два такива. През август можете да се запишете за известния плувен маратон, който е с дължина пет километра.

Етаж
1
брой етажи
4
вид
2+kk
Площ
50 m2
използваема площ
48 m2
Тераса
Да
Магазин
690 m
Лекар
730 m
Кафене
60 m
Ресторант
270 m
Бар
40 m
Детска градина
170 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00