Невероятна възможност, голям парцел за строителство, La Majada

Mazarrón, Испания – ID 5440
109,995 €
Площ 51304 m2
Море 16 000 m

Невероятна възможност да закупите голям парцел с останки от къща.

Този парцел частично се ползва от естествено напояване от водите на река Рамбла де Каете, която се намира на юг и на запад от парцела. Общата му площ е 51304 м2

Парцелът е разположен между La Caada Honda и Los Lardines. Както вече беше споменато, върху парцела се намират останките от имота; едноетажна сграда с фасада от 14 кв.м. Тя се състои от къща и веранда.

Въпреки че се намира в селски район, до плажовете Пуерто де Мазарон, Болнуево и др. се стига само за двадесет минути с кола.

В село Ла Махада, с население от около двеста души, има църква, ресторант и бар, местен магазин, който работи в нечия къща, както и здравен център. В района и наоколо има многобройни пешеходни и велосипедни маршрути, които ви дават възможност да изследвате красивата флора и фауна.

Град Мазарон се намира на девет километра и разполага с всички местни удобства, които бихте очаквали в един град, включително поща и кметство.

Ла Махада се намира на около четиридесет и пет минути път с кола от международното летище Мурсия (Корвера), а Аликанте - на около един час и петнадесет минути.

Скъпи клиенти, живеем в странни времена, в които през последните няколко години много неща не са обичайни. Въпреки това във всичко лошо има и нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Площ
51304 m2
Магазин
5 km
Лекар
5 km
Кафене
4 km
Ресторант
1 km
Бар
1 km
Детска градина
4 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00