Нов апартамент в Бибине, 1-ви етаж

Bibines, Хърватия – ID 8302
220,000 €
Площ 68 m2
вид 3+kk
етаж 2/3
Море 600 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон
Продава се апартамент в нова сграда в Бибине близо до Задар. Имотът ще бъде готов за нанасяне през лятото на 2023 г.

Това е апартамент на първия етаж. Разпределението на помещенията се състои от коридор, 2 спални, баня, кухня с трапезария и дневна и покрита тераса. Чистата използваема площ на описаните помещения е 66,08 m2.
Следователно общата нетна площ на апартамента с паркомястото е 68,58 м2.

Подчертаваме предимството на покупката на този имот: купувачът не плаща данък върху продажбата на имота.

Разстоянието на сградата от морето е 600 м, а центърът на Бибине е на същото разстояние.
Сградата разполага с общо 6 жилищни единици. Същият инвеститор строи 3 сгради на това място. Строителство от тухлени термоблокове. Фасадна топлоизолация от 10 см полистирол. Подовата настилка се състои от плочки. Пластмасови прозорци с трислойно стъкло, електрически щори и мрежи против насекоми. Климатик в дневната и спалните, така че общо 3 уреда в апартамента. Входната врата на апартамента е също така противоударна и пожароустойчива.
И накрая, този имот се очаква да има енергиен сертификат А.


От историческия град Задар на югоизток, между Адриатическия туристически път и морето, се намира градчето Бибине, което е украсено с около 4 км брегова ивица с алеи и плажове. Бибине предлага много възможности за тези, които искат да обогатят почивката си и с други занимания, освен с плуване и слънчеви бани. Красивата природа, която заобикаля Бибине, е подходяща за разходки, колоездене, идеални условия за ветроходство, гмуркане, уиндсърфинг, детска площадка на открито, оборудвана спортна зала и др. Има няколко ресторанта с местни специалитети, кафенета, голям брой магазини, поща с обменно бюро, детска градина, кабинет на общопрактикуващ лекар, стоматологична клиника, аптека и др. В района на Бибине се намира Марина Далмация, която е едно от най-големите яхтени пристанища на Адриатическо море.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
3+kk
Площ
68 m2
използваема площ
6608 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
Магазин
2 km
Лекар
420 m
Кафене
250 m
Ресторант
150 m
Бар
250 m
Детска градина
380 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00