Нова и оборудвана къща с басейн, в близост до центъра, Бар, Черна гора

Bar, Черна гора – ID 9060
345,000 €
Площ 476 m2
вид 5+kk
Море 2 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година
Представяме ви невероятна нова къща за продажба в Бар, област Поле. Този просторен имот е с обща площ от 187 м2 и е разположен върху обширен парцел с площ 476 м2, който предлага много място за комфортен живот.
При влизане в къщата ви посреща красиво проектирано разпределение, което съчетава кухня с просторна дневна. Кухнята е напълно оборудвана с нови уреди.
Къщата разполага с четири добре обзаведени спални, които осигуряват достатъчно пространство за членовете на семейството или гостите. Между спалните е разположена главната спалня с гардеробна стая, която предлага лично убежище в рамките на къщата. Има и две модерни бани, проектирани така, че да осигурят комфорт на всички обитатели.
Една от забележителностите на този имот е подовото отопление, което осигурява уютна атмосфера в цялата къща дори през студените месеци. Освен това има плувен басейн с размери 6x4, идеален за релаксация и отдих през слънчевите дни.
Тази къща осигурява лесен достъп до редица удобства. Близката автогара осигурява удобен обществен транспорт, а наблизо има различни магазини, което позволява лесен достъп до стоки от първа необходимост. Освен това центърът на града е само на 5 минути път с кола от къщата.
Тази нова къща за продажба в Бар в квартал Поле е изключителна възможност да притежавате красив, напълно обзаведен имот със съвременни удобства и отлично местоположение.
брой етажи
2
вид
5+kk
Площ
476 m2
площ на парцела
476 m2
използваема площ
187 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
94 m2
паркинг
Да
Магазин
340 m
Лекар
1 km
Кафене
340 m
Ресторант
290 m
Бар
500 m
Детска градина
600 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00