Ново строителство 4 стаи, El Alcolar, жилищен район, в близост до плажа и удобства,

Puerto de Mazarrón, Испания – ID 5816
Площ 230 m2
вид 4+kk
Море 700 m
Състояние В строеж

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Осъществете своята мечта! Двуетажна къща, разположена в Ел Алколар, в близост до плажа и удобствата.

Разпределение:

3 спални с вградени гардероби. Главната спалня разполага със самостоятелна баня, отделна гардеробна и вграден гардероб. Входно антре с място за окачване на палта. Голяма кухня с килер. Скатен покрив с дизайнерски плоски керемиди. Капандуриран покрив с въздушна камера и топлоизолация на базата на две плочи от екструдиран полистирол. Гладка фасада от циментова замазка с водоотблъскващо покритие от вертикални ивици с изключителен дизайн. Частен плувен басейн. Первази и корнизи от гранит. Вътрешно стълбище със стъпала от Silestone или подобен материал и парапети от неръждаема стомана. Ректифициран порцеланов фаянс, първокачествен, нанесен с паста върху саморазливна замазка. Ректифициран гранитогрес, премиум качество, по стените от пода до тавана в баните и кухнята. Бяла термобоядисана стоманена входна врата за сигурност с три точки за закрепване. 82,5 см гладка бяла боядисана интериорна врата с обков от сатениран хром. Балкони към стаите с боядисани в бяло стоманени парапети с минималистичен дизайн. Накланящи се бели щори с алуминиеви ламели с термоакустична изолация. Стъклопакет с climalit или подобен. Арматура за баня ROCA в бяло, серия The Gap или подобна. Единични кранове с един лост. Електрически котел Niessen с обем 80 литра, модел Zenit, в бяло. Телевизор и точки за данни в хола и спалните. Телефонна точка в хола. Предварителна инсталация на канален климатик на двата етажа. Стена от естествен камък и вътрешна градина. Непроходима изба с отделен достъп. Външна пергола от боядисан в бяло алуминий за зона за паркиране с изключителен дизайн. Външен парцел с достъп чрез рампи. Покривен прозорец със система за терморегулация за вентилация и таванно осветление на коридора и стълбището на първия етаж.

Работата ще започне през 2023 г., а очакваното завършване е през май 2024 г. Просто резервирайте своето. Можете да резервирате своя дом на цена от 10 000 евро с пълна гаранция.

Районът Alcolar е с много добра връзка с плажа Rihuete и крайбрежната алея Puerto de Mazarrón, района Alamillo, удобствата и новия търговски център Mazarrón Park. Това е жилищен район за първо и второ жилище, поради близостта до всички удобства.

Потърсете ни за необвързваща информация, ние разполагаме с плановете и спецификациите и ще превърнем вашия мечтан проект в реалност.

Скъпи клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всички лоши неща има нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Mazarrón е една от традиционните дестинации за слънце и плаж в регион Мурсия с над 35 км брегова ивица, по-голямата част от която е девствена. Многобройните плажове в залива на Mazarrón са наградени със Син флаг за качеството на баните и техните услуги.

Плажовете на Mazarrón са сертифицирани със сертификат Q за качество за следните плажове: Bahía beach, Bolnuevo beach, Castellar beach, Nares beach и Rihuete beach.

брой етажи
2
вид
4+kk
Площ
230 m2
площ на парцела
228 m2
използваема площ
227 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
225 m2
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
510 m
Лекар
1 km
Кафене
340 m
Ресторант
340 m
Бар
380 m
Детска градина
590 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00