Новопостроена двуетажна къща, Неа Скиони, 5 стаи

Nea Skioni, Гърция – ID 9973
350,000 €
Площ 114 m2
вид 5+kk
Море 400 m
Състояние Готово
Сезон цял година

"Моят имот на морето" има удоволствието да представи на пазара тези големи двуетажни къщи за продажба на Халкидики с гръцки дух. Парцелът е разположен в идилична местност, заобиколен от маслинови гори с гледка и само на 400 м от един от най-добрите плажове на полуостров Касандра.

Проектът представя висококачествен имот в комплекс, енергийно ефективен парцел с площ 114 м2 на 3 етажа. Планът на етажа е идеален , с 4 спални, 2 бани, кухня и всекидневна. Всяка къща ще разполага с много екстри и напълно оборудвана кухня с електрическа инсталация. Тя ще включва и собствена градина и открит паркинг.

Модерният дизайн изглежда забележителен, но традиционната гръцка архитектура с традиционни черти и отлична изолация ще се съчетае естествено с красивата околност. Плажът е на 400 метра от мезонета.

Ние се грижим за управлението на имота от А до Я. Можете да разчитате на нас във всяко отношение.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват.

Неа Скиони е малко, но оживено рибарско пристанище в Термайския залив. Известно е с популярния си плаж и ресторантите, предлагащи прясно приготвени морски дарове. Местните жители пият силно кафе и узо пред спокойните кафенета. В магазините за сувенири се продават местен мед и зехтин. Пътеки през крайбрежни борови гори водят до руините на древния град Скионе и до църквата от 16-и век с фрески "Панагия Фанеромени".

Историческото рибарско пристанище и красивата крайбрежна алея са характерни за това селище. Различни ресторанти за морски дарове се снабдяват с морски дарове директно от сутрешния улов на рибарите в близкото пристанище. През лятото на калдъръмената крайбрежна алея и в малките музикални кафенета се провеждат много събития. Също така и извън активния сезон малкото рибарско селище си заслужава престоя. През цялата година Неа Скиони предоставя на посетителите си впечатляващи гледки към планините, морето и пристанището, като има добра възможност да се видят делфини, които често се срещат в близост до този бряг. Плажът на Неа Скиони е удостоен със "Син флаг" - обещаващ показател за чист пясък и бистра вода.

Един от историческите обекти в Неа Скиони е църквата "Панагия Фанеромени", построена през 16 век. В тази избеляла сграда посетителите могат да се възхищават освен на красивите стенописи от XVI в. и на мраморна фигура на Дева Мария. Според преданието тази фигура е от Тесалия. Изхвърлена на плажа, тя е била намерена и взета от местните селяни. Оттогава насам на тази статуя, разположена в църквата, се възхищават всички.

брой етажи
3
вид
5+kk
Площ
114 m2
използваема площ
114 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
Магазин
220 m
Лекар
7 km
Кафене
230 m
Ресторант
100 m
Бар
210 m
Детска градина
180 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00