Очарователен хотел в живописния град Котор, Доброта, Черна гора

Доброта, Черна гора – ID 7780
2,250,000 €
Площ 250 m2
Море 95 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон
Предлагаме за продажба очарователен хотел, разположен в живописния град Котор, Доброта. Този атрактивен имот представлява отлична възможност за инвеститори, които искат да придобият процъфтяващ хотелиерски бизнес на отлично място.

Мини хотелът с обща площ от 380 м2 (без терасите) предлага на своите гости комфортна и уютна обстановка. Хотелът се състои от две стилно проектирани студиа и пет добре обзаведени апартамента с една спалня, общо седем помещения за настаняване. Всеки апартамент е обмислено обзаведен, за да осигури приятен престой на гостите.

В допълнение към помещенията за настаняване този хотел предлага съоръжения, които служат както на гостите, така и на персонала. Той може да се похвали с перално помещение, което позволява ефективно и удобно почистване. Наличието на офис и рецепция осигурява денонощна работа и отлично обслужване на гостите.
Разположен в близост до морето, гостите могат да се насладят на спиращи дъха гледки и лесен достъп до плажа. Хотелът е удобно разположен и в близост до различни ресторанти и други заведения.

Доброта е малко село в Черна гора, на брега на Которския залив. Населението на селото е около 8200 души. Доброта се простира на няколко километра покрай живописната брегова линия, от древния град Котор до село Люта, и с право се смята за едно от най-красивите селища от которската страна. Плажната зона, дълга около 7 км, се простира по протежение на цялото село и се състои от бетонни и чакълести площи. Мястото е пълно с различни кафенета, барове и ресторанти. Липсата на просторни пясъчни плажове се компенсира напълно от великолепната гледка към Которския залив. За разлика от плажовете на много големи туристически центрове, крайбрежието на Доброта изключително рядко може да се види претъпкано с почиващи.
изглед към морето
Да
Площ
250 m2
площ на парцела
250 m2
използваема площ
380 m2
застроена площ
380 m2
паркинг
Да
Магазин
460 m
Лекар
280 m
Кафене
270 m
Ресторант
150 m
Бар
150 m
Детска градина
260 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00