Още една апартаментна къща в Baska, остров Крък

Baska, Хърватия – ID 8325
440,000 €
Площ 350 m2
вид други
Море 500 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон
Остров Крък, Баска, продажба на обзаведена къща с обща площ от 150 м2, с градина 100 м, на тихо място, на 500 м от плажа.
Къщата се състои от 3 апартамента, всеки с площ 46 м2, с 3 собствени паркоместа и 1 отделен апартамент с площ 25 м2 в двора.
Всеки от 4-те апартамента е юридически независим, със собствени стандарти за вода, електричество и комунални услуги


Баска е разположена в широк залив в югоизточната част на остров Крък. Околните планински хребети придават на Башка изключително привлекателен вид. Сред туристите Башка е известна с красивия си плаж Вела, дълъг 1,8 км - който на някои места е пясъчен, а на други - чакълест. Финият пясък на плажа и постепенното навлизане в морето привличат семейства с малки деца. На плажа Вела ще намерите и много видове забавления не само за деца, кафенета и ресторанти. Определено няма да скучаете в Башка.
Башка може да се похвали с няколко исторически паметника и интересна архитектура. В стария град можете да се разходите из тесните, криволичещи улички. Можете да се насладите на чаша от отличното местно вино "Жлахтина" в редица кафенета и ресторанти, разположени точно на крайбрежната алея.
През лятото в Башка се организират рибарски вечери с традиционна хърватска музика и други културни събития. Това е място, където просто е живо.
Ресторанти, кафенета, сладкарници, пекарни, магазини, музей, банки, банкомати, поща, църквата "Свети Антун" (Crkva St. Antun), морски аквариум, водна пързалка (до плажа), Funny Park за деца (вж. по-долу), такси за лодки (taxi boat), лодки, каяци, велосипеди, скутери и четириколки под наем. По крайбрежната алея се движи влакче.
В Баска има красив естествен пясъчен плаж, наречен Vela Plaža, понякога наричан и плаж Баска. Той е дълъг почти 1,8 км и е удостоен със Син флаг - символ на чистота. В някои части плажът Вела е пясъчен, а в други ще откриете смесица от пясък и камъчета. Навсякъде обаче входът към морето е постепенен. На плажа има кафенета, ресторанти, лодка, водно колело, шезлонги и чадъри под наем, водна пързалка и душове (срещу заплащане).
Северната част на плажа Вела е свързана с редица по-малки пясъчни и чакълести плажове.
брой етажи
3
вид
други
Площ
350 m2
площ на парцела
300 m2
използваема площ
150 m2
Тераса
Да
балкон
Да
застроена площ
50 m2
паркинг
Да
Магазин
70 m
Лекар
630 m
Кафене
70 m
Ресторант
120 m
Бар
500 m
Детска градина
390 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00