Перфектна вила, пълна с лукс, Marine, Будва, Черна гора

Мейн, Черна гора – ID 8232
1,200,000 €
Площ 230 m2
вид 4+kk
Море 2 300 m
Състояние Готово
Сезон цял година
Вилите за продажба се основават на уникален проект в новия комплекс Pine Village - Authentic Resort & Spa concept.
Най-съвременният дизайн на средиземноморска селска къща, съчетан с най-добрия ландшафтен дизайн, създава атмосфера на единение с природата, като същевременно запазва привилегиите на близостта до града и първокласния комфорт. Комплексът е разположен в един от най-добрите райони на Черна гора - в град Будва, известен още като перлата на Адриатика и център на черногорското крайбрежие.
Вилите са запазили духа на националния стил на Черна гора, а дизайнът е направен в съответствие със съвременните архитектурни тенденции, като е отчетена необходимостта от комфортен и уникален начин на живот. Философията на комплекса е насочена към въвеждане на концепцията за отворено пространство в градския живот.
Концепцията на Pine Village - Authentic Resort & Spa има защитена ландшафтна зона, потопена в зеленина, и гарантира уединението на мястото, където великолепието на природата се допълва от високото обслужване и уникалния архитектурен дизайн на всяка вила.
Инфраструктурата на комплекса включва частен фитнес и СПА център, сауна с директен достъп до отопляемия закрит басейн, който се превръща в открит басейн на частната територия.
Комплексът предлага панорамна гледка към морето и планината. Освен това на територията на Pine Village - Authentic Resort & Spa има редки растителни видове и потоци с чиста вода около вилите.
Рецепцията и охраната на комплекса за жителите работят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Той разполага със собствен паркинг, открито кино и съоръжения за барбекю. Разположението на вилите е проектирано за комфорт и истинско удоволствие от живота в Pine Village.
брой етажи
2
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
230 m2
площ на парцела
230 m2
използваема площ
241.41 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
125 m2
паркинг
Да
Магазин
820 m
Лекар
1 km
Кафене
960 m
Ресторант
410 m
Бар
560 m
Детска градина
640 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00