Страхотен дуплекс с 2 спални в Melia Llana Beach Resort, Кабо Верде

Santa Maria, Кабо Верде – ID 5539
207,500 €
Площ 82 m2
вид 2+kk
етаж 1/2
Море 200 m
Такса за услуги 205 € на месец
Състояние Готово
Сезон цял година
Той е достатъчно отдалечен от Европа и Русия и в същото време е само на шест часа и половина път със самолет от Прага. Открийте идеалния резерват за отдих, а също и чудесна възможност за инвестиция! Изгодни полети от Прага и Братислава! Уникална инвестиционна възможност! Целогодишно, пълно управление на отдаването под наем. Предлагаме множество имоти с различна големина и разпределение в курорта и околните курорти. Конкретният описан имот е комфортен двустаен апартамент с една спалня на втора линия, в 5* Melia Llana Beach Resort & SPA на остров Сал, Кабо Верде. Площта на апартамента е 72,4 м2, а терасата е 10 м2. Разпределението е дневна, баня с тоалетна и тераса на първото ниво и спалня на второто ниво на апартамента. Цената включва всички мебели и оборудване. При поискване ще ви изпратим план на етажа и ще организираме онлайн или класическа обиколка - БЕЗПЛАТНО!
Избор на други имоти с различни размери и разпределения в този и сродни курорти. Цени от 140 000 евро!
Кабо Верде е тропически рай в средата на Атлантическия океан от 10 острова край западния бряг на Африка. С 350 слънчеви дни в годината, температурите постоянно варират между 25-30°C, а водата е кристално чиста. Няма опасност от урагани, земетресения, вулкани или други подобни опасности. Кабо Верде се ръководи от мантрата "Без стрес", а спокойният начин на живот го прави идеална дестинация за почивка. Интересът към пътувания до Кабо Верде се е увеличил със 115% от 2000 г. насам и се очаква да се удвои до 2024 г. Процъфтяващата туристическа индустрия се дължи отчасти на високите стандарти на гостоприемство в Кабо Верде и целогодишния идеален климат за плуване. Бързо нарастващият интерес към дестинацията доведе до голямо търсене на качествени места за настаняване, което често надвишава предлагането. Освен на нарастващия туризъм, просперитетът на Кабо Верде се дължи и на стабилно, демократично правителство и ясна стратегия за развитие.
Етаж
1
брой етажи
2
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
82 m2
използваема площ
72.4 m2
Тераса
10 m2
Басейн
4 басейна
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина
Магазин
720 m
Лекар
600 m
Кафене
600 m
Ресторант
0 m
Бар
300 m
Детска градина
560 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00