Студио, гарантирана 8% възвръщаемост и 6% cash back годишно

Trikomo, Кипър – ID 6778
Площ 52 m2
вид 1+kk
етаж 14/20
Море 300 m
Състояние В строеж
Дубай, Кипър. Интересувате ли се от гарантирана доходност от 8% и връщане на пари в брой от 6% годишно? Искате ли безопасно да защитите финансите си от инфлацията? Търсите ли имот в Кипър директно от строителен предприемач? Попаднали сте на правилното място. При нас не плащате комисиона за посредничество в сделката, ние сме агенти на предприемача, а вие купувате директно от продавача. Ние сме на място и можем да предложим всички потенциални проекти на острова. Можем да ви помогнем да се влюбите в перлата на Средиземноморието - Кипър.

Това страхотно студио се намира на 14-ия етаж и разполага с голяма тераса от 7 кв. м. Това е комплекс от затворен тип, достъп ще имат само собствениците на апартаментите и туристите под наем.

Цената според най-подходящия план за плащане е 105000 евро. Ние ще ви посъветваме как да спестите от 24% до 40% от собствените си средства.

Начало на предаване 2026 г., но разплащателен план до 2030 г. без увеличение. Добавената стойност на проектите е и бъдещото пристанище срещу проектите.

Инвеститорът с гордост представя членска карта, която позволява на клиентите да се възползват от уникални привилегии и предимства във всички проекти на инвеститора, това включва достъп до инфраструктурата на инвеститора и 10% отстъпки в ресторанти + други предимства.

Много изгодни планове за плащане до 7 години без увеличение
Гарантирана 8% доходност за няколко години + 6% cash back годишно по време на строителството на проектите.

Годишен ръст на подобни проекти от поне 30%

Аксесоари :

Семеен и развлекателен басейн
- Закрит плувен басейн
- Детски басейн
- Генератор за външно оборудване и асансьори
- Постоянни камери за сигурност, покриващи целия проект
- Подово отопление в баните
- Частни плувни басейни и зони за релаксация за всеки блок
- Невероятна градина
- Фонтани
- Уелнес , водни паркове
- Фитнес и водни спортове
- Свободен достъп до всички проекти на предприемача

Такси над и над: ДДС , комунални услуги, надбавка за инфраструктура, правни услуги, обзавеждане и уреди.
За обща цена и процедура, моля, свържете се с нас.

Ние сме първите, които ви предложиха възможността да инвестирате в имот в чужбина. Ние сме една от малкото компании на острова, които ще ви осигурят всички услуги преди и след продажбата, включително отдаване на имота под наем. Изберете внимателно своя партньор, това ще ви спести много време и пари.

Ние сами притежаваме имоти и познаваме отлично местния пазар. Ще се погрижим за всички услуги преди и след продажбата, включително за отдаването под наем на вашия имот.
Етаж
14
брой етажи
20
вид
1+kk
Площ
52 m2
използваема площ
50 m2
Тераса
7 m2
Лоджия
Да
паркинг
Да
Магазин
4 km
Лекар
22 km
Кафене
360 m
Ресторант
70 m
Бар
370 m
Детска градина
6 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00