Терасовидна къща с басейн в тиха част на Привлака

Privlaka, Хърватия – ID 9483
430,000 €
Площ 290 m2
вид 4+kk
Море 90 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба добре разположена градска къща в тиха част на село Привлака в района на Задар. Тази модерна двуетажна семейна къща с разпределение на 4 стаи е построена през 2016 г. и се намира само на 90 метра от морето, което позволява лесен достъп до плуване и водни забавления.

Къщата е със застроена площ от 90 м² и предлага и използваема площ от 90 м². Общата площ на земята е 290 м², от които 200 м² са озеленена градина с басейн. Предимството на този имот е, че има балкон и тераса, които осигуряват достатъчно място за почивка на открито с изглед към морето.

Къщата е оборудвана с всички комунални услуги, включително електричество, районно водоснабдяване и собствена пречиствателна станция за отпадни води. Имотът е изграден от тухла и се отличава с много добро конструктивно състояние. Бетонно стълбище с парапет осигурява безопасно придвижване между двата етажа.

Интериорът на къщата е напълно обзаведен и готов за нанасяне, със срок на ползване от 30 август 2024 г. Жилищните помещения са оборудвани с модерни мебели и уреди, които осигуряват комфортен живот. Електрическото локално отопление гарантира комфортна температура дори през студените месеци на годината.

Пред къщата има място за паркиране, а целият имот е ограден с ограда, което гарантира достатъчно уединение. Достъпът до къщата се осъществява по бетонен път, което допринася за удобството и по-добрата достъпност.

Къщата се намира на желано място с всички необходими услуги и отлична достъпност. Привлака е популярен курорт с красиви плажове и чисто море, което го прави идеално място както за постоянно живеене, така и за отдих.

Ако проявявате интерес към този имот, не се колебайте да се свържете с нас. Ние предлагаме цялостно обслужване, свързано с прехвърлянето на собствеността, включително прехвърляне на комунални услуги и всички необходими регистрации. Благодарение на дългогодишния ни опит в областта на недвижимите имоти ви гарантираме гладко и безпроблемно закупуване на имота.

За още интересни предложения можете да разгледате нашия уебсайт. Очакваме с нетърпение вашето посещение.

Екипът на моето семейство

брой етажи
2
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
290 m2
площ на парцела
592 m2
използваема площ
90 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
90 m2
паркинг
Да
Магазин
390 m
Лекар
4 km
Кафене
750 m
Ресторант
40 m
Бар
340 m
Детска градина
300 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00