Уютен апартамент с тераса в красивия град Risan

Risan, Черна гора – ID 8992
105,000 €
Площ 64 m2
вид 2+kk
етаж 1/4
Море 135 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон
Добре дошли в този уютен и просторен апартамент в красивия град Рисан! Разположен в живописна част на града, той е отлично място за комфортен престой.
Площта на апартамента е 56 кв. м, което осигурява достатъчно пространство за вашия комфорт и релаксация. Той е идеален за двойка или малко семейство, които търсят уютно жилище със спокойна атмосфера.
Площ на терасата 8m2

За комплекса, в който се намира апартаментът, трябва да се отбележи, че е оборудван с модерна система за видеонаблюдение, която ще ви осигури допълнително ниво на сигурност. Освен това не е нужно да се притеснявате за паркирането на автомобила си, тъй като в близост до къщата има много свободни места за паркиране.
Като цяло този апартамент в Рисан е чудесна комбинация от комфорт, сигурност и красиви гледки. Тук можете да се насладите на спокойствие и комфорт, заобиколени от красива природа и гостоприемната атмосфера на този уникален град.

Рисан е черногорски град, разположен в залива Бока Которска и е една от основните туристически дестинации в района. Той е най-старото селище в този залив и е придобил голяма известност, особено благодарение на много ценните си археологически обекти, които могат да се похвалят със статут на световно наследство на ЮНЕСКО. Рисан обаче е и много тих морски курорт, където човек може да се отдаде на приятна почивка на някой от по-малките плажове. Целият курорт е защитен от висок хребет от варовикови скали... По крайбрежието има и няколко ресторанта и кафенета, които ви канят да се насладите на приятен престой
Етаж
1
брой етажи
4
вид
2+kk
Площ
64 m2
използваема площ
62 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
Магазин
220 m
Лекар
400 m
Кафене
330 m
Ресторант
390 m
Бар
410 m
Детска градина
780 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00