Продавайте с нас

Продайте имота си с най-надеждната компания на пазара. Гарантираме честни преговори и най-добри условия.

Опит и професионален подход

Нашата кантора се състои от екип опитни агенти по недвижими имоти с дългогодишен опит в продажбата на чуждестранни имоти. Ние познаваме начините, по които могат да възникнат пречки при продажбата на имот в чужда държава, и сме готови да ви помогнем да ги разрешите. Освен това имаме достъп до много иновативни инструменти и технологии, които ни позволяват успешно да продадем вашия имот.

Разширена мрежа от контакти

Като членове на няколко асоциации на агенции за недвижими имоти, ние имаме достъп до широка мрежа от контакти по целия свят. Нашите агенти ще имат възможност да популяризират вашия имот сред широка група потенциални купувачи. Нашите маркетингови стратегии са разработени така, че да гарантират, че вашият имот ще привлече и достигне до възможно най-много хора.

Задоволени клиенти

Нашата кантора може да се похвали с много доволни клиенти, които са използвали нашите услуги, за да продадат своите имоти в чужбина. Нашите приоритети са удовлетвореността на клиентите и успешното приключване на всяка продажба. Когато работите с нас, можете да сте сигурни, че ще работим усилено, за да осигурим успеха и вашето удовлетворение.

Как протича процесът на продажба при нас?

  • Попълване на формуляра.
  • Наш брокер ще се свърже с вас в рамките на 2 часа.
  • Ние ще оценим имота ви безплатно.
  • Ще обсъдим условията.
  • Ние ще закупим имота или ще започнем реклама.

Продавайте с нас