Гарантирано връщане

За никого не е тайна, че инвестирането в недвижими имоти е един от най-стабилните и изгодни начини за остойностяване на средствата ви. Въпреки това, при толкова много възможности на пазара, е трудно да се намери правилното място, където можете да инвестирате парите си със сигурност за успех. И точно това предлагаме ние: недвижими имоти с годишна възвръщаемост, която може да достигне до 8%.

Нашата компания е посветена на внимателния подбор на имоти, които отговарят на най-строгите критерии за стабилност и възвръщаемост на инвестициите. Всеки имот, който предлагаме, е преминал през задълбочено проучване на пазара, за да ви гарантираме, че имате чудесна възможност да получавате стабилен доход.

Не само че предлагаме висока доходност, но също така гарантираме, че инвестицията ви се управлява от професионален екип, който ще се грижи за всички аспекти, свързани с имота. Това означава минимални грижи за вас и максимално удовлетворение.

Инвестирането в недвижими имоти не е свързано само с незабавна печалба. Става въпрос за изграждане на дългосрочно богатство и финансова стабилност за вас и вашето семейство. Нашите имоти предлагат перспектива за дългосрочно нарастване на стойността, заедно с атрактивна годишна възвръщаемост, от която можете да се възползвате сега.

Не отлагайте и ни дайте възможност да ви запознаем с актуалните ни предложения за имоти. Убедени сме, че нашето предложение ще ви допадне и ще ви убеди в уникалността на тази инвестиционна възможност. Вашето финансово бъдеще е важно и ние сме тук, за да ви помогнем да го придвижите нагоре.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация и консултация. Очакваме с нетърпение да работим с Вас и по пътя към постигане на Вашите финансови цели.

Гарантирано връщане

Как работи?

01Избор на недвижимость

Нашият екип от експерти ще ви помогне при избора на подходяща недвижимост. Можете да изберете конкретна недвижимост, базирана на вашите предпочитания, като местоположение, размер на инвестицията или очакван годишен доход. Разполагаме с редица недвижими имоти по целия свят.

02Купуване на недвижимост

След като заключите договора за покупка, ставате единствен собственик на недвижимостта. Недвижимостта не ще бъде обременена с никакви задължения или тежести от наша страна. От този момент нататък, можете да разполагате с недвижимостта по ваше усмотрение.

03Възвръщаеми наемни доходи

След заключване на договора за покупка, подписваме наемния договор и след това се грижим за всичко - ще получавате редовно и навреме месечни наемни доходи на вашия акаунт, независимо дали апартаментът е нает или не. Разбира се, можете да се откажете от договора по всяко време без никакви договорни санкции.

04Yправление на недвижими имоти

Ние сме идеалният наемател и ще осигурим пълна грижа за имота. Редовно проверяваме състоянието му, извършваме ремонти и осигуряваме редовно поддръжка. При проблеми като дефолт, необходимост от ремонт на апартамента или прехвърляне на енергия, с нас не трябва да се притеснявате за нищо. <br> Ние ще се заемеме с всичко за вас.

Луксозно студио с гарантирана доходност
покупка на изплащане изглед към морето желан комплекс желано местоположение

Луксозно студио с гарантирана доходност

Dubai, Обединени арабски емирства – ID 13057

45 m2
1+kk
2/16
15 600 m
186,056 €
Šipka vpravo
Гарантирана 8% възвръщаемост и 6% кешбек - чудесна инвестиция в Кипър
покупка на изплащане желан комплекс желано местоположение
75 m2
2+kk
2/10
300 m
195,000 €
Šipka vpravo
Оборудван с 3 стаи с гарантирана доходност от 7% на страхотна цена
изглед към морето желано местоположение добра цена
90 m2
3+kk
2/4
5 000 m
135,000 €
Šipka vpravo