Референции

Преди да се решите да купите имот в чужбина, първо проверете, кой ще ви бъде посредник. Ние сме от страните, от които ви предлагаме имоти, и затова добре познаваме местните закони и можем да ви осигурим всички услуги на място. Прочетете как клиентите ни казват за нашите услуги.

Нашите награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Наскоро купих имот от Mojenemovitostumore.cz и не мога да бъда по-щастлив. Обслужването им е абсолютно страхотно и професионално. От началото до края те бяха много любезни и готови да ми помогнат във всяка стъпка от процеса на покупка. Комуникацията беше отлична, на всичките ми въпроси се отговаряше бързо. Имотът, който закупих, беше в перфектно състояние, както беше обещано, и целият процес на предаване беше безпроблемен. Мога горещо да ги препоръчам на всеки, който обмисля да закупи имот. Те са истински професионалисти, които ще се погрижат за вашите нужди и ще се уверят, че всичко върви гладко.
Jan D.
Със съпруга ми закупихме имот преди три месеца и сме напълно доволни от решението си. Радваме се, че най-накрая избрахме My Property by the Sea, които ни предоставиха отлично обслужване и ни помогнаха да намерим идеалния дом за нашето семейство. С уважение, Ярмила и Зденек
Jarmila P.
Г-жа Ангелина има много приятелски подход към покупката на апартамент в България и е търпелива към клиента при избора на апартамент. Целият екип има професионален подход и максимално съдействие при реализирането му. Всеки, който търси ново жилище в България, не бива да пренебрегва тяхното предложение и съдействие и да се възползва от 100-процентовото им обслужване. Горещо ги препоръчвам.
Milan
Поздрави на всички, които се интересуват от покупка на имот на брега на морето. Бих искал да благодаря на целия екип на MOJE NEMOVITOST U MORE, и особено на г-н Томаш Никъл, за много приятелския подход, съдействието при покупката и при работата с местните власти. Всичко премина бързо и без усложнения. Самият аз предварително бях уговорил други варианти с конкуренти и частни лица в избрания район, но именно дружелюбността, съветите и помощта на г-н Никъл ме убедиха за този избор, за който със сигурност не съжалявам. Заслужава си да заложите на МОЯТА СОБСТВЕНОСТ НА МОРЕТО. Мога горещо да ви препоръчам да се свържете с MY PROPERTY BY THE SEA, а в случая с Испания - директно с г-н Никъл!!!
Jan

Оценете ни

Бихме се радвали да споделите опита си от нашата работа. Оценяваме всяко мнение! Искаме да можем да направим услугите си дори още по-добри. Ако искате да се видите с нас, моля, не се колебайте да се отбиете в нашия офис. Ние сме тук за вас!

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00