2 стаи в Пафос, потенциал 1500 евро на месец

Pafos, Кипър – ID 6868
246,000 €
Площ 59 m2
вид 2+kk
етаж 1/3
Море 2 000 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Най-добрата инвестиция! Вие сте инвеститор, който търси солидна печалба от дългосрочно отдаване под наем? Намираш се на правилното място, потенциалът за отдаване под наем на този апартамент в Пафос е 1500 евро на месец.

Идеален за дългосрочно отдаване под наем или краткосрочно отдаване под наем на туристи. Пафос е туристическият център на острова и в момента е много потенциално място за инвестиране. В момента в града се строят два американски университета и наемите са се повишили. Има няколко световноизвестни голф клуба, а летището е само на 30 мин. от нашите проекти. На място имаме представител от Чешката република.

Този апартамент с 2 спални в нова модерна сграда е идеален за живеене в града или за инвестиция поради идеалното си местоположение, потенциалът за отдаване под наем е 1500 евро на месец... намира се на 1 етаж в нова модерна жилищна сграда със страхотен дизайн отвън и отвътре. Към апартамента има гараж и тераса от 8 м2. Той предлага всичко необходимо за лесен живот, включително модерен душ, кухня, вградени гардероби и покрита веранда.

Мрамор в банята, италиански мраморни плочки, кухня с висок гланц, гардероби с италиански дизайн.

Апартаментът разполага с тераса

Комплексът се намира във финансовия и бизнес център на града, където са разположени районният съд, държавните учреждения, адвокатските кантори и финансовите институции, на 5 минути пеша. Наскоро реновираният стар град е пълен с местни кафенета, барове, ресторанти и бутици, които също са на пешеходно разстояние. Освен това в непосредствена близост се намират два новопоявили се американски университета.

Искате да плащате месечно?

Интересувам се
Финансиране
Етаж
1
брой етажи
3
вид
2+kk
Площ
59 m2
използваема площ
48 m2
Тераса
7 m2
гараж
Да
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
670 m
Лекар
110 m
Кафене
90 m
Ресторант
60 m
Бар
360 m
Детска градина
210 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00