3 стаи за инвестиция , потенциал 3000 евро на месец

Limassol, Кипър – ID 10998
515,000 €
Площ 103 m2
вид 3+kk
етаж 1/3
Море 1 590 m
Състояние В строеж

Най-добрата инвестиция! Вие сте инвеститор, който търси солидна печалба от дългосрочно отдаване под наем? Вие сте на правилното място , потенциалът за отдаване под наем на този апартамент в Лимасол е 3000 евро на месец. Лимасол е бизнес центърът на Кипър, тук са базирани стотици чуждестранни компании.

Комплексът се състои от два триетажни жилищни блока, разположени в един от най-престижните райони на Лимасол - Колумбия.

Модерен апартамент с 2 спални в модерен комплекс, разположен в елегантния жилищен район Колумбия, в близост до местни удобства, включително магазини и аптеки. Стратегическото му местоположение го прави идеален за тези, които искат максимален комфорт, без да се отказват от спокойствието и зеленината на жилищния район.

Този светъл, отворен и просторен апартамент е разположен на първия етаж на нов модерен блок с жилищни апартаменти. При влизане ви посреща дневна зона с отворен план, която ви извежда директно на открития покрит балкон. В зоната на спалнята има две просторни спални с вградени гардероби, като първата е със самостоятелна баня с душ, а втората - със самостоятелна баня. Към апартамента има тераса с площ 20 кв. м, мазе и подземно паркомясто.

Аксесоари :

Асансьор, градина на покрива, кухня с италиански дизайн, висока спецификация и покритие, частен паркинг

Такси, надвишаващи ДДС , правни услуги. За повече информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Вие купувате директно от предприемача.

Искате да плащате месечно?

Интересувам се
Финансиране
Етаж
1
брой етажи
3
вид
3+kk
Площ
103 m2
използваема площ
80 m2
Тераса
20 m2
гараж
Да
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
410 m
Лекар
610 m
Кафене
390 m
Ресторант
410 m
Бар
730 m
Детска градина
190 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00