Emperium Beach Residence, лукс на всяка крачка, Свети Влас

Sveti Vlas, България – ID 6122
Tози комплекс има още 22 единици

Emperium Beach Residence - луксозен хотел в Свети Влас. Очарователен и елегантен, хотел "Emperium" Beach Residence все още разполага с няколко апартамента, които ви очакват! От името на предприемача предлагаме апартаменти с различна големина в комплекс "Емпериум", Свети Влас, България. Представяме ви един красив проект от три сгради, които ще бъдат построени във формата на буквата П. Двете срещуположни сгради ще бъдат шестетажни, а средната сграда ще бъде двуетажна. Има възможност за избор на апартаменти в сграда А, Б или В. Комплексът ще предложи на своите собственици открит плувен басейн, зони за релакс и детска площадка. Насладете се на лукса в красивия интериор, следобедите на терасата, просто се насладете на вълшебния Империум, на моментите със семейството и близките си! За изграждането на този комплекс са използвани първокласни материали като: австрийски керамични тухли Wienerberger, в помещенията - гипсова мазилка - Röfix, боядисани с бял латекс. В баните - теракота и фаянс. Лепила, хидроизолация, фугираща смес CERESIT. Санитарна керамика и оборудване. Циментова замазка до 8 см -Röfix, висококачествена теракота.
Интериорни врати - луксозни висококачествени интериорни и входни врати от естествен фурнир, подчертаващи красотата и невероятното великолепие на естественото дърво. UPVC прозорци, 5 камери, двоен стъклопакет с орнаменти, излъчващи лукс, 32 мм двоен стъклопакет, състоящ се от 4 мм стъкло - Енергийно външно стъкло (4 сезона), двойният стъклопакет осигурява отлична звукоизолация и топлоизолация. Винилови прозорци, цвят Балтийски дъб, 5-камерна профилна система, системен обков. Отлични топло- и звукоизолационни свойства, устойчивост на климатични промени, UV защита, съответствие с всички европейски и еко стандарти. Коефициент на топлопроводимост от K 1,0W/m2 до K 1,3 W/m2 Коефициент на шумоизолация 34-45 db. Само профили клас А EN 12608: 2003 Изключително дълъг експлоатационен живот - над 60 години. Облицовка - изолационна система с минерална мазилка. Декоративни архитектурни елементи по фасадата в комбинация с естествен камък. Фасадна топлоизолация BAUMIT, дебелина на изолацията 80 mm. Мазилка - BAUMIT, Силикатно-силиконова връхна мазилка Висококачествена, минерална, устойчива на атмосферни влияния, водоотблъскваща, паропропусклива, структурна завършваща (силиконова, силикатна, органична) мазилка за фасади. Ниска податливост на замърсяване (абперлов ефект). Устойчива на плесени, гъбички и мухъл; киселини и проливни дъждове. В ярки и неизбледняващи цветове. Гаранция за качество 10 години за цялата система BAUMIT.
Сътрудничим си с успешни европейски компании в асансьорната индустрия. Ще бъдат монтирани асансьори, всеки с капацитет 6 пътници, в случай на прекъсване на електрозахранването асансьорите ще се спускат до най-близкия етаж и вратите ще се отварят, луксозен интериорен дизайн.
Инверторна климатична инсталация за отопление и охлаждане във всяка жилищна стая до -25 градуса. Околни пространства, цялостно изграждане на инфраструктура и вертикална планировка около сградата. Вътрешните коридори ще бъдат с цветни павета. Парково осветление. Дворовете ще бъдат изцяло затревени и озеленени с дървета и растения. Индивидуални напоителни системи, съчетаващи капково напояване и разпръсквачи.
Свържете се с нас за повече информация!
Нашата най-голяма гордост са доволните ни клиенти.
Отново и отново затвърждаваме престижа и доверието си, като предоставяме експертни съвети и споделяме вижданията си с нашите клиенти, които се възползват от дългосрочни имоти, които успешно са закупили по план в обещаните срокове.
Във всеки случай, който управляваме, ние не само се грижим за вас и предоставяме експертни съвети, но и добавяме стойност към живота ви и допринасяме за подобряване на икономическото ви положение, като инвестираме добре парите ви.
Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, те едва започват! Ние сме ваши съседи и партньори, и то не само за периода на притежание на избрания от вас имот.
Защитете парите си от мегаинфлацията, като инвестирате разумно в собствен имот на брега на морето. Цените в България СЕГА са наполовина по-ниски от тези в други страни от ЕС.
Скъпи клиенти, живеем в странни времена, в които през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всичко лошо има и нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. Днес всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Екопътеки и чист въздух

Разположен в подножието на Стара планина, Свети Влас предлага изключителни възможности за морски и планински туризъм едновременно. Наличието на санаториум в близкото минало доказва, че въздухът е изключително чист и лечебен. Най-красив е през пролетта, когато природата се събужда за нов живот, гората ухае свежо, птиците пеят пролетната си песен, а навсякъде около вас има зеленина. Есента обагря цялата околност с богата палитра от цветове.

Екопътеките са част от специалния проект "Свети Влас", който има за цел да покаже на туристите богатото културно-историческо наследство, както и спиращите дъха панорамни гледки към залива.

Дължината на екопътеката "Лазурен бряг" е около 5 км. Времето за разходка е 2-3 часа. Тя започва от Свети Влас и стига до защитената местност "Калината". Екопътеката е изключително лесна и приятна за преминаване. Тя е подходяща за всички възрасти.

Дължината на величествената балканска екопътека е 8 км, а времето за преминаване е около 4-5 часа. Започвайки от ваканционно селище "Елените", тя достига до Кушу чешма, където има вековен дъб от вида благун.

Екопътеката "Хилядолетна история" е дълга около 6 км и отнема от 2 до 4 часа в зависимост от физическата подготовка на туриста. Тя започва от местността "Аязмото" и завършва при туристическия комплекс "Манастирите" Много лесно преодолима за хора от всички възрасти.

Свети Влас е приятен град в подножието на Старата равнина, на 4 км от Слънчев бряг. Разстоянието от този курорт е наистина незначително. Няма да отнеме много време двата града да бъдат свързани благодарение на развитието в популярния и много посещаван Слънчев бряг. Районът, известен като Свети Влас, има доста интересна история, но по отношение на туризма със сигурност все още чака своите славни дни. Курортът Свети Влас се намира на около 13 км от град Несебър, който е известен както сред туристите, така и сред любителите на интересни забележителности. Свети Влас е по-спокоен курорт без голяма маса туристи. Плажовете са тесни и по-малко претъпкани, отколкото в Слънчев бряг.
В града има няколко по-малки плажа, както пясъчни, така и чакълести. Морето тук е чисто, а навлизането в морето е постепенно.
Плажът в Свети Влас е с южно изложение. Пясъкът е фин и златист, но в района има и романтични каменни плажове. Уникална комбинация от чист планински въздух, морски климат и красива природа. Летните дни се характеризират със спокойни сутрини и сравнително хладни, невероятно приятни следобеди. Уникално дълга, топла и тиха есен. През последните няколко години се наблюдават температури от 15 градуса в средата на декември. Зимата тук не продължава повече от месец. Идеален избор за целогодишно удоволствие, като климатът се оказва много благоприятен за човешкото здраве.
Поради факта, че градът е разположен на хълм, можете да посетите гористите планини и да си направите приятна разходка. Цените тук са много разумни. Приятното време, съчетано с по-влажния морски въздух, са идеални за всеки, който иска да се наслади на приятна почивка в среда, която определено не е толкова пренаселена, колкото Слънчев бряг. За тези туристи Свети Влас предлага приятна алтернатива.

Единици в комплекс

Budova Patro Apartmán č. Celková plocha Užitná plocha Dispozice Balkon Terasa Cena m2 Celková cena Stav
A 0 101A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 102A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 103A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 104A 53,38 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 105A 53,38 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 106A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 107A 54,94 45,94 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 201A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 202A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 203A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 204A 36,06 30,16 1kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 205A 34,32 28,7 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 206A 36,06 30,16 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 207A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 208A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 209A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 210A 37,16 31,08 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 211A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Zarezervováno
A 1 212A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 213A 40,60 33,96 1kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 214A 40,60 33,96 1kk ne ano ---------- ----------- Volný Rezervovat
A 1 215A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 664 € 86 428 € Volný Rezervovat
A 1 216A 59,41 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 301A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 724 € 89 545 € Volný Rezervovat
A 2 302A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 724 € 89 545 € Volný Rezervovat
A 2 303A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 304A 44,42 37,15 1kk ano ne 1 814 € 80 580 € Volný Rezervovat
A 2 305A 45,21 37,81 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 306A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ------------ Prodáno
A 2 307A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 308A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 309A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ------------ Prodáno
A 2 310A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 311A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 312A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 313A 57,87 48,4 2kk ano ne 1 754 € 101 504 € Volný Rezervovat
A 2 314A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 315A 59,41 49,69 2kk ano ne 1 724 € 102 423 € Volný Rezervovat
A 3 401A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 754 € 91 103 € Volný Rezervovat
A 3 402A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 403A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 754 € 91 103 € Volný Rezervovat
A 3 404A 40,57 33,92 1kk ano ne 1 754 € 71 160 € Volný Rezervovat
A 3 405A 38,82 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 406A 40,57 33,92 1kk ano ne 1 724 € 69 943 € Volný Rezervovat
A 3 407A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 408A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 409A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 410A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 411A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 412A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 413A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 414A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 415A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 416A 59,41 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 501A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 502A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 503A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 504A 40,57 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 505A 38,82 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 506A 40,57 33,92 1kk ano ne 1 724 € 69 943 € Volný Rezervovat
A 4 507A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 508A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 509A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 510A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 511A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 512A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 513A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 514A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 515A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 516A 59,41 49,69 2kk ano ne 1 815 € 107 829 € Volný Rezervovat
A 5 601A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 602A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 603A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 604A 40,57 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 605A 38,82 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 606A 40,57 32,92 1kk ano ne 1 754 € 71 160 € Volný Rezervovat
A 5 607A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 608A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Zarezervováno
A 5 609A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 610A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 611A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 612A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 613A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 614A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 615A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 616A 59,41 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 701A 58,02 48,53 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 702A 83,99 70,24 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 703A 95,14 79,57 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 704A 87,21 72,94 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 705A 95,06 79,5 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 706A 62,85 52,56 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 101B 53,88 45,94 2kk ne ano 1 664 € 89 656 € Volný Rezervovat
B 0 102B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 103B 52,37 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 104B 52,37 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 105B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 106B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 107B 47,46 40,46 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 201B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 202B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 203B 39,83 33,96 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 204B 39,83 33,96 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 205B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 206B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 207B 36,45 31,08 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 208B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 209B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 210B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 211B 35,37 30,16 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 212B 33,66 28,7 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 213B 35,37 30,16 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 214B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 215B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 216B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 2 301B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 302B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 303B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 304B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 305B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 306B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 307B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 308B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 309B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 310B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 311B 44,34 37,81 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 312B 43,57 37,15 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 313B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 314B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 315B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 401B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 402B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 403B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 404B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 405B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 406B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 407B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 408B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 409B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 410B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 411B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 412B 38,06 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 413B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 414B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 415B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 416B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 501B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 502B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 503B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 504B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 505B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 506B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 507B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 508B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 509B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 510B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 511B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 512B 38,06 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 513B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 514B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 515B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 516B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 601B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Zarezervováno
B 5 602B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 603B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 604B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 605B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 606B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 607B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 608B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 609B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 610B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 611B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 612B 38,06 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 613B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 614B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 615B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 616B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 701B 52,56 61,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 6 702B 93,26 79,5 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 703B 85,56 72,94 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 704B 93,33 79,57 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 705B 82,39 70,24 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 706B 56,92 48,53 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
C 0 101C 80,35 67,43 3kk ne ano 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 0 102C 80,35 67,43 3kk ne ano 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 0, 1, 2 103C 152,91 128,33 3kk ano ano 2 530 € 386 862 € Volný Rezervovat
C 0, 1, 2 104C 152,91 128,33 3kk ano ano 2 530 € 386 862 € Volný Rezervovat
C 1 201C 80,35 67,43 3kk ano ne 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 1 202C 80,35 67,43 3kk ano ne 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 2 301C 81,33 68,26 3kk ano ne 2 310 € 187 872 € Volný Rezervovat
C 2 302C 81,33 68,26 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
Магазин
240 m
Лекар
720 m
Кафене
350 m
Ресторант
170 m
Бар
310 m
Детска градина
700 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00