Инвестиционни вили в Кипър , три етажа, четири бани и плувен басейн

Trikomo, Кипър – ID 12244
381,500 €
Площ 200 m2
вид 3+1
Море 300 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Искате ли да защитите финансите си от инфлацията? Търсите ли имот в Кипър директно от строителен предприемач? Попаднали сте на правилното място. При нас не плащате комисиона за посредничество при сделката, ние сме агенти на предприемача, а вие купувате директно от продавача. Ние сме лидер на пазара с повече от 1000 доволни клиенти край морето, имаме най-голямата оферта в Кипър, проверете нашите отзиви.

Списание Forbes определи Северен Кипър като най-добрата инвестиция край морето за втори път от 2021 г. насам. Изключително сме горди, че сме абсолютни пионери в предлагането на имоти в Северен Кипър на чешкия пазар.

В момента предлагаме възможност за придобиване на инвестиционна вила в този хотелски проект при ненадминати условия. Само за този имот ви предлагаме като бонус безплатни правни услуги на място на стойност 56000 чешки крони.

Срокът за предаване на вилите е около година , година и половина. Но можете да изплащате до 36 месеца без никакво увеличение! От 70-те вили в проектите остават свободни само няколко.

След предаването след година и половина можем да наемем вилата веднага и да изплатим частично покупната цена, имаме план за изплащане за 3 години без никакво увеличение! Можем да помогнем с отдаването под наем , самите ние имаме инвестиционна вила в тези проекти.

Вилите 3+1 са на три етажа , с четири бани , с голяма покривна тераса , на която може да се изгради пергола , барбекю и джакузи. Всички са разположени на 300 м от плажа в Кипър. Проектите ще включват и луксозен яхт клуб. Вилите разполагат и със собствен плувен басейн. В непосредствена близост до голям аквапарк, това е наистина отлична инвестиция за отдаване под наем и спестяване на пари.

Ние самите имаме опит в тези проекти за повече информация относно възвръщаемостта и страхотния план за плащане и други предимства от нашата компания не се колебайте да се свържете с нас.

Проектът разполага с богата инфраструктура в самия курорт и по протежение на плажа. Можете да се насладите на СПА център , басейни , фитнес , детска площадка , водни паркове , кафенета ресторанти , плажни барове и много други. С клиентската карта ще ви осигурим достъп до всички инфраструктури на всички проекти на този предприемач на целия остров.

Строителният предприемач с гордост представя членска карта, която позволява на клиентите да се възползват от уникални привилегии и предимства във всички проекти на строителния предприемач , това включва достъп до инфраструктурата на строителния предприемач и 10% отстъпки в ресторанти + други предимства.

Ние сами притежаваме имотите и познаваме отлично местния пазар. Ние ще се погрижим за всички услуги преди и след продажбата, включително за отдаването на вашия имот под наем.

Искате да плащате месечно?

Интересувам се
Финансиране
брой етажи
3
вид
3+1
изглед към морето
Да
Площ
200 m2
площ на парцела
200 m2
използваема площ
120 m2
Тераса
67 m2
Басейн
Да
застроена площ
150 m2
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина
Магазин
4 km
Лекар
22 km
Кафене
360 m
Ресторант
70 m
Бар
370 m
Детска градина
6 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00