Луксозна вила с басейн и гледка море, три бани

Esentepe, Кипър – ID 7489
1,445,000 €
Площ 350 m2
вид атипичен
Море 50 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Представяме ви нов проект от наш дългогодишен партньор, който е и водещ разработчик в Кипър. Проект с панорамна гледка към морето.

Местоположението на комплекса е на първа линия до морето, на ръба на скалата с невероятно широк ъгъл на видимост от 270 градуса. Тук ще почувствате, че сте в морето, партньорът никога не е задълбочавал усещането за синьо толкова много в нито един проект, който е проектирал.

Проектът се състои от две редици вили край морето и премиум апартаменти и мезонети зад тях.

Въпреки че това е началната фаза, в момента има само няколко свободни вили, останали в този проект.

Вторият ред, състоящ се от 5 дуплекс вили, е разположен на етажите на покривната тераса на първия ред, който осигурява непрекъсната гледка към морето, както и на първия ред, възползвайки се от естествените денивелации на обекта.

Точно тук предлагаме голяма вила с три спални и три бани.

Има гараж и просторно сутеренно помещение, осигуряващо естествена светлина и вентилация поради ориентацията му към вътрешен частен път и ниска градина. Жилищните помещения на приземния етаж се отварят към красива градина с плувен басейн, докато 3-те спални със самостоятелна баня на първия етаж предлагат гледка към морето и планината от всички ъгли. Всяка вила разполага със собствен басейн.

Задната част на комплекса е повдигната, с широкоъгълна гледка към морето и планинския проход от западната страна и зашеметяваща гледка към залеза над морето. Във всички мезонетни апартаменти се предлагат стандартно две жилищни сгради, състоящи се от 4 апартамента 3+1 с градини и 2+1, 8 мезонетни апартамента и покривни тераси.

В непосредствена близост до обекта на проекта е ресторантът Eagle's Nest (известен още като The Nest), който предлага гурме меню и има красива тераса, известна с невероятните си залези през цялата година. В радиус от 1 км от хотела има и много други ресторанти, предлагащи голямо разнообразие от кухни от цял свят.

Аксесоари и услуги за проекта:

генератор

пожароизвестяване

видео домофон

интернет

тоалетна за гости

детектор за дим

централен сателит

климатик

24/7 охрана

път на увреждане

паркинг за хора с увреждания

баня

зарядни станции за превозни средства

басейн

фитнес

паркинг

детски басейн

летен театър

Ние сами притежаваме имоти и познаваме отлично местния пазар. Ние ще се погрижим за всички услуги преди и след продажбата, включително отдаването под наем на вашия имот.

Искате да плащате месечно?

Интересувам се
Финансиране
брой етажи
2
вид
атипичен
изглед към морето
Да
Площ
350 m2
площ на парцела
350 m2
използваема площ
190 m2
Тераса
117 m2
балкон
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
210 m2
паркинг
Да
Магазин
720 m
Лекар
8 km
Кафене
3 km
Ресторант
0 m
Бар
320 m
Детска градина
4 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00