просторен апартамент с 3+ спални и гледка към морето в центъра на Фамагуста

Famagusta , Кипър – ID 7121
153,500 €
Площ 75 m2
вид 3+kk
етаж 8/13
Море 1 500 m
Състояние Готово

В единственото представителство на собственика предлагаме този просторен 3+ kk в центъра на град Фамагуста. Потенциалът за наем на апартамента е минимум 700 евро на месец. Няма годишна такса поддръжка, както при други проекти.

Ще се радваме да Ви помогнем при дългосрочно наемане на недвижими имоти. Ние сме на място и разполагаме както с отдела за наеми, така и със собствен адвокат на ваше разположение, който ще ви предостави всички услуги на повикване.

Цената включва цялото обзавеждане, юридически услуги, гараж, само без уреди. Новият собственик ще плати само прехвърлянето на недвижим имот на негово име чрез нашия адвокат. Не се колебайте да се свържете с нас за цялата процедура.

Чисто нов проект във Фамагуста, един от инвестиционните върхове на острова, отново е в полезрението ви. Проектът добавя нов цвят към сърцето на Фамагуста.

Проектът спечели наградата "Най-добър жилищен търговски комплекс" на годишните награди "Property NC Awards", организирани от списание Property NC.

Този град на източното крайбрежие на Кипър очарова посетителите с прекрасна комбинация от стари и нови архитектурни проекти. Комплексът представлява луксозен жилищно-търговски комплекс, създаден в стила на небостъргач.

Местоположението включва резиденция и търговски център в най-централната част на Фамагуста.

Аксесоари в проекти:

Ресторант

Кафе в бара;

Магазини

офиси;

Фитнес център;

Аптеки

Вътрешен паркинг;

банкомати и др

наблизо можем да намерим:

най-големият университет в Кипър Източно-средиземноморски университет, който е признат в цял свят

училище, болница

Мол OC City

плажът е само на 1500м

удобна връзка с летище Ларнака и летище Еркан

Ние бяхме първите, които ви предложиха възможността да инвестирате в недвижими имоти в чужбина. Ние сме една от малките компании на острова, която ще ви предостави всички услуги преди и след продажбата, включително отдаване под наем на вашия имот.

Ние сами притежаваме имоти и познаваме отлично местния пазар. Ние ще се погрижим за всички услуги преди и след продажбата, включително отдаването под наем на вашия имот.

Искате да плащате месечно?

Интересувам се
Финансиране
Етаж
8
брой етажи
13
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
75 m2
използваема площ
75 m2
балкон
8 m2
гараж
Да
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
330 m
Лекар
110 m
Кафене
110 m
Ресторант
70 m
Бар
500 m
Детска градина
210 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00