За продажба апартамент 50m2

AYIA NAPA, Кипър – ID 10996
Площ 75 m2
вид 3+kk
етаж 2/4
Море 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Искате ли да защитите финансите си от инфлацията? Търсите ли имот в Кипър директно от строителен предприемач? Попаднали сте на правилното място , ние сме представители на предприемача на чешкия пазар.

Препоръчваме ви луксозен апартамент от 50 м2 в голям ваканционен комплекс в Протарас, само на 500 метра пеша от плажа Малама, където можете да се насладите на красивите плажове и прекрасния нощен живот на Кипър. Това е най-бързо развиващият се район на Кипър с известни плажове, които са сред 10-те най-добри в Европа.

Апартаментът е красиво проектиран, за да осигури всичко, от което се нуждаете в един пълноценен апартамент, с елегантна, модерна естетика.

Гениалното използване на пространството с вградено хранилище и опростена кухня осигурява удобствата на пълен апартамент в светъл и отворен дизайн. Жилището е интелигентно разделено на зони за спане и за живеене.

Последната сграда в комплекса Mythical Resort and Spa предоставя 24 елитни апартамента, които формират върха на най-големия курортен комплекс в района. Всеки апартамент е с просторен модерен план с интелигентен дизайн, който разделя зоните за спане и живеене.

Гениалното използване на пространството с вградено пространство за съхранение и опростена кухня осигурява всички удобства на пълноценен апартамент в светъл и отворен дизайн.

Аксесоари на проекта :

Модерен апартамент с 1 спалня

Отворен, просторен дизайн

Най-висококачествени материали

Обширни общи части

На 500 метра от красивия плаж Малама

Много удобства в непосредствена близост до курорта, като ресторанти, предлагащи местна и международна кухня, кафенета, барове и супермаркети

Част от най-големия курорт в района

Собствено паркомясто за всяка резиденция

СПА и фитнес комплекс с допълнителни услуги

Можем също така да помогнем на заинтересованата страна с управлението на имота

Етаж
2
брой етажи
4
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
75 m2
използваема площ
67 m2
балкон
8 m2
Басейн
10 басейна
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина
Магазин
380 m
Лекар
2 km
Кафене
390 m
Ресторант
220 m
Бар
360 m
Детска градина
750 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00