Апартамент с 2 спални и 1 баня в Kalamaria, Paralia Aretsou, Солун

Kalamaria, Гърция – ID 11737
270,000 €
Площ 72 m2
вид 3+kk
етаж 3/4
Море 150 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Ако се интересувате от допълнителна информация или обиколка на този имот, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Този имот обещава изгодна възвръщаемост на инвестицията ви и изключително преживяване.

Ние сме агенция за недвижими имоти с дългогодишен опит. Ние ще ви консултираме професионално и коректно при избора ви. Ще се погрижим покупката на избрания от вас имот да премине гладко и безпроблемно. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на собствеността от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително прехвърляне на комунални услуги и всички регистрации.

Разгледайте нашия уебсайт за още интересни и актуални оферти.

Разположен само на 150 метра от лазурното Егейско море, този зашеметяващ апартамент с 2 спални предлага уникална възможност да се насладите на въплъщението на крайбрежния живот в търсения квартал Каламария, Паралия Аретсу.

С обширна жилищна площ от 65 кв. м и използваема застроена площ от 72 кв. м това внимателно проектирано жилище осигурява перфектната комбинация от комфорт и стил. Насладете се на частична гледка към морето от големия балкон, където можете да се наслаждавате на лекия морски бриз и да се потопите в спокойната атмосфера.

Интериорът е обмислено разпределен, като обхваща просторна дневна, безпроблемно свързана с модерна кухня, създавайки привлекателно пространство за отдих и забавления. Двете уютни спални предлагат уединение и комфорт, а елегантната баня добавя нотка лукс към ежедневието.

Отвъд пределите на тази очарователна резиденция се крие прекрасна смесица от спокойствие и комфорт. Въпреки уединената си атмосфера, апартаментът е удобно разположен в близост до основна инфраструктура, супермаркети, оживени барове и автентични таверни, което гарантира, че всички нужди са на една ръка разстояние.

Самият Паралия Арецу е перлата на гръцкото крайбрежие и е известен със своите девствени плажове, очарователни крайбрежни алеи и оживена културна сцена. Независимо дали търсите тихо уединение или постоянно пребиваване в това живописно място, този апартамент обещава преживяване, което се случва веднъж в живота.

Етаж
3
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
72 m2
използваема площ
65 m2
балкон
Да
гараж
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00