Споделяме успеха на Лео Брихта!!!

9.1.2021
Споделяме успеха на Лео Брихта!!!

Честито на Лео Брихт за поредната победа!

Вижте видеото до края!

https://youtu.be/NpxIWvLaI_8

С Лео се запознахме случайно. Поздравихме го, казахме му колко много сме чували за него, а той отговори със своя закачлив, почти детски тон - Наистина?

Впечатли ни неговата скромна увереност, типична за един победител. Интелигентният му поглед ни шокира. В интерес на истината очаквахме нещо различно, но вместо това срещу нас стоеше млад интелигентен мъж с лека приятелска усмивка и невероятна личност!

Не можахме да устоим.

Мигновено станахме негови фенове. Всички сме виждали грубияни в този спорт, които заплашват опонентите си, човекоподобни горили, които се опитват да всяват страх, за да прикрият собствения си страх. На Лео това му липсва. Природата го е дарила с чар, който той може да подчертае, като показва уважение и се усмихва на противника си.

Това момче е нашето вдъхновение. И бихме искали да можем да ви кажем защо!

Лео непрекъснато работи за своя успех.

Той не познава онова чувство - не мога повече, не искам повече да го правя, няма да успея! В него има сила, която дори когато е най-уморен, го подтиква да продължи, да не се отказва! Силата, която притежават лидерите! Силата, която те кара да се движиш, когато вече не можеш, когато си на колене и умираш да продължиш напред, воден от вярата в бъдещето, от успеха и от човека, който стои до теб! Неговият ежедневен фокус е върху следващата победа!

100% от времето му е посветено на обучението.

Той е честен и достоен човек.

Комбинацията от ежедневни тренировки, диета, която може да събори и най-силната воля, и скромност като на шаолински монах ни накара да поискаме да станем част от неговия успех.

Лео е гъвкав. Той се адаптира към противника си като вода, налята в различен съд.

Това е от съществено значение днес за всички нас, които не искаме да се откажем и трябва да преминем към ритъма на новия живот, иначе системата ще ни унищожи. Добре дошли в четвъртата технологична революция!

За щастие, те все още не са измислили как да се бият онлайн в октагона!