Защо да инвестирате в Кипър

17.5.2023

Инвестирането в недвижими имоти в Кипър може да бъде привлекателно поради стабилния и разрастващ се пазар, който предлага потенциал за дългосрочни печалби от отдаване под наем или продажба на имоти. Поради стратегическото си местоположение и търсенето на ваканционни имоти, инвестирането в Кипър може да предложи благоприятна комбинация от надежден ръст на стойността на имота и възможност да използвате имота за собствена почивка или като атрактивен туристически наем.

Капиталова оценка:

През последните 3 години в Северен Кипър се наблюдава 79% увеличение на цените на недвижимите имоти. Това ниво на капиталова оценка няма аналог в други части на Европа.

Цени:

Разходите за живот са много ниски и цените на имотите са значително по-ниски, отколкото в Южен Кипър и други средиземноморски страни. Той заема първо място в класацията на списание Forbes "Най-добрите покупки на плажове"

Банкова сметка:

Приватно банкиране със строга конфиденциалност на информацията за клиента. Без задаване на въпроси при преместване на пари до 1 млн. паунда.

Криптографски закони:

Свободно купувайте, продавайте и обменяйте криптовалути, както и купувайте недвижими имоти и автомобили.

Допускане на пребиваване:

Когато закупите имот в Северен Кипър, можете лесно да получите разрешение за постоянно пребиваване.

Сигурност:

Северният Кипър е една от най-безопасните държави в света. При нас нивото на престъпност е много ниско.

Клима:

Средно 340 слънчеви дни с топла зима. Плажният сезон продължава 8 месеца.

Чиста околна среда и девствена природа:

Плажът е на първо място в класацията на ЕАОС за най-чист пясък и море. Строги правителствени разпоредби за опазване на околната среда.

 

Поскъпване на капитала в Северен Кипър