Отзиви

Преди да решите да си купите имот в чужбина проверете кой ще бъде вашия посредник. Ние сме живели и работили в държавите, в които предлагаме имоти - за това сме добре запознати с месното законодателство и можем да ви осигурим всичките си услуги на място. Погледнете какво имат да кажат нашите клиенти за услугите ни!

Нашите награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Здравейте, казвам се Милан Сейкора и искам да споделя с вас нашия опит с агенцията за недвижими имоти mojenemovitostumore, представлявана от г-н Маринкович. През лятото на 2021 г. решихме да закупим сграда в строеж на остров Дуги Оток в Хърватия от офертата на агенцията за недвижими имоти. Впоследствие, със съдействието на г-н Маринкович, подписахме предварителен договор за покупко-продажба с условието, че имотът ще бъде завършен от продавача до март 2022 г. Със значителното съдействие на г-н Маринкович цялото мероприятие приключи успешно, сградата беше предадена и впоследствие регистрирана в имотния регистър в Хърватия. Мога горещо да препоръчам тази агенция за недвижими имоти на всички потенциални клиенти на агенцията за недвижими имоти и най-вече мога да продължа да препоръчвам услугите на г-н Маринкович
Milan

Оценете ни

Бихме се радвали да споделите опита си от нашата работа. Оценяваме всяко мнение! Искаме да можем да направим услугите си дори още по-добри. Ако искате да се видите с нас, моля, не се колебайте да се отбиете в нашия офис. Ние сме тук за вас!

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00