1 спалня, Очарователен апартамент с тераса с гледка към морето, Тенерифе, Испания

Tenerife, Испания – ID 10324
152,000 €
Площ 55 m2
вид 1+kk
етаж 3/3
Море 200 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Открийте олицетворението на живота на брега на морето в Тенерифе, където с гордост ви представяме този зашеметяващ апартамент на брега на морето в очарователния град Лос Реалехос.

Този великолепен имот не само предлага спокойна и живописна обстановка, но и служи като примамлива възможност за инвестиция. Независимо дали търсите ново място, което да наречете свой дом, този апартамент притежава всичко това.

Влезте вътре и ще бъдете посрещнати от просторно и внимателно проектирано разпределение. В апартамента ще откриете добре обзаведена баня, модерна кухня, оборудвана с всичко необходимо, уютен хол, който ви приканва да се отпуснете, удобна спалня за спокоен сън и самостоятелна тераса, от която се открива спираща дъха панорамна гледка към завладяващото море.

Това морско бижу се намира в модерна сграда, която разполага с големи съвременни асансьори за ваше удобство. Независимо дали се отправяте към апартамента си, или просто се наслаждавате на удобството на ежедневието, тези асансьори ще осигурят нотка лукс в ежедневието ви.

Една от изключителните характеристики на този имот е невероятно ниската месечна такса за ползване, която е само 35 евро. Тази достъпна цена гарантира, че можете да се насладите на предимствата на една добре поддържана сграда, без да разбивате банката.

Тенерифе, най-големият от Канарските острови в Испания, е пленителна дестинация, известна с разнообразните си пейзажи и целогодишния си приятен климат. Неговата перла в короната, планината Тейде, е най-високият връх в Испания и централна точка на Националния парк Тейде, включен в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО, където посетителите могат да изследват пейзаж, напомнящ лунен пейзаж. Тенерифе предлага девствени плажове, включително Плая де лас Тереситас, украсен със златист пясък. Островът може да се похвали с богато културно наследство и очарователни градове, като Ла Лагуна, с колониална архитектура. Оживените фестивали и процъфтяващата кулинарна сцена допълват очарованието му. Тенерифе е рай за ентусиастите на открито и предлага възможности за пешеходен туризъм, водни спортове и наблюдение на звездите.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
1+kk
изглед към морето
Да
Площ
55 m2
използваема площ
50 m2
балкон
Да
паркинг
Да
Магазин
1 km
Лекар
950 m
Кафене
520 m
Ресторант
370 m
Бар
370 m
Детска градина
470 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00