2+1, Апартамент с изглед към басейна с тераса, Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6084
161,900 €
Площ 60 m2
вид 2+1
етаж 1/11
Море 650 m
Състояние Готово

Предлагаме ви чудесна възможност под формата на апартамент в прекрасната урбанизация на Леванте, в Бенидорм, в непосредствена близост до Avda. de Europa в Бенидорм. С изглед към общинския басейн и разположен само на 650 м от морския плаж. Апартаментът е в състояние за нанасяне и активите му са 60 м2, които са разпределени в 1 двойна спалня, 1 пълна баня, отделна кухня, много слънчева дневна и остъклена тераса от 8 м2. Разполага с общ паркинг, басейн и портиер.

Уважаеми клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всичко лошо има и нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Един от най-важните фактори при избора на нов дом е изборът на подходящо място за вас.

Този апартамент се намира в много тиха урбанизация, на 5 минути пеша от плажа Леванте, хотел Марина, супермаркети (Consum, Mercadona), шоколадовата фабрика Valor, площад Триъгълника и на 5 минути от центъра на града.

Етаж
1
брой етажи
11
вид
2+1
Площ
60 m2
използваема площ
50 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
Магазин
60 m
Лекар
400 m
Кафене
110 m
Ресторант
70 m
Бар
20 m
Детска градина
340 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00