2+1, с изглед към морето, Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6167
92,000 €
Площ 51 m2
вид 3+1
етаж 16/22
Море 1 500 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме за продажба този апартамент 2+1 с обща площ 51,18 м2 с невероятна гледка към морето. Апартаментът се състои от 1 спалня (с възможност за направата на още една), отделна кухня, баня с тоалетна, просторна дневна и голяма тераса с изглед към морето и остров Бенидорм и градчето Sky Line. Благодарение на разположението си на 16-ия етаж, апартаментът предлага наистина впечатляваща гледка. Апартаментът е подходящ за ремонт и именно това го прави привлекателен имот, който можете да завършите по свой вкус!

Къщата разполага и с плувен басейн, заобиколен от градини, за изключително ползване от жителите на урбанизацията.

Намира се в Бенидорм Кортс, един от най-бързо развиващите се райони на града, в който има всички видове услуги, магазини, супермаркети, училища, детски площадки и в близост до здравни центрове и аптеки.

За повече информация, моля, свържете се с нас.

Скъпи клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всички лоши неща има и добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Един от най-важните фактори при избора на нов дом е изборът на подходящо място за вас.

Етаж
16
брой етажи
22
вид
3+1
изглед към морето
Да
Площ
51 m2
използваема площ
49 m2
Тераса
Да
Магазин
50 m
Лекар
130 m
Кафене
90 m
Ресторант
70 m
Бар
70 m
Детска градина
140 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00