2 стаи в нов висококачествен проект в Саранда, Албания

Saranda, Албания – ID 7577
118,595 €
Площ 64 m2
вид 2+kk
етаж 3/4
Море 100 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон

Предлагаме ви инвестиционен имот в нов проект, изграждащ се в очарователната Саранда. Тази висококачествена сграда ще съдържа 37 апартамента, разположени на 4 етажа. Ще включва и 50 паркоместа, включително и със зарядни за електрически автомобили. Местоположението на сградата гарантира перфектна гледка към Корфу и залива. В сградата ще има и съоръжения за хора с увреждания. Това е идеална инвестиция за всеки, който обича високото качество, комфорта и цени уникалното местоположение.

При предаването на ключовете всички апартаменти ще бъдат оборудвани с теракот, плочки в баните (под + стени), санитарен фаянс в банята, външни и вътрешни врати и боядисани стени. По време на строителството като купувач можете сами да изберете цвета на стените, плочките и оборудването за баня.

Схема на плащане:

Първа вноска от 35% от стойността на инвестицията до 14 дни от подписване на нотариалния договор.

Втората вноска от 30% от стойността на инвестицията е дължима след завършване на рамковата фаза на строителството, определена в договора.

Третата вноска от 30% от цената се заплаща при предаване на ключовете за готовия апартамент.

Останалите 5% се заплащат от купувача след приключване на инвестицията и връчване на удостоверението.

Обявената цена покрива всички разходи, свързани с обработката на процеса на закупуване на имота, включително; нотариални такси (нотариална такса, данък върху покупката, марки), съдебен превод на английски език и всички дейности, необходими за сключване на договор за покупка.

За повече информация, не се колебайте да се свържете с RK.

Етаж
3
брой етажи
4
вид
2+kk
Площ
64 m2
използваема площ
47.9 m2
балкон
8.4 m2
паркинг
Да
Магазин
120 m
Лекар
1 km
Кафене
120 m
Ресторант
10 m
Бар
90 m
Детска градина
520 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00