3+1 реновиран, близо до морето, място за паркиране, Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6085
192,500 €
Площ 89 m2
вид 3+1
етаж 8/12
Море 550 m
Състояние Готово

Предлагаме за продажба апартамент 3+1 с обща площ от 89 кв.м, разположен на осмия етаж в отлична урбанизация в Бенидорм с общ плувен басейн и място за паркиране. Състои се от 2 двойни спални, 2 бани, дневна с излаз на открита тераса, отделна кухня със сервизно помещение.

Имотът се намира във високо ценена урбанизация на Бенидорм заради местоположението и предимствата си.

Около него има всички видове услуги като супермаркети (Consum, Mas y Mas), автобусна спирка, ресторанти (Casa Toni), магазини от всякакъв вид, аптеки и плажът Леванте на 5 минути пеша.

Мястото е в непосредствена близост до всички видове услуги и магазини: барове, ресторанти, аптека и др. Също така в близост до спортния център L'illa de Benidorm, Двореца на спорта (Palau D'esports) и държавното училище Els Tolls, детската образователна школа, CEIP Gabriel Miró, езиковата школа, културния център Benidorm, автогарата, Avda Marina, Mercadona и много други.

Сграда и урбанизация с открит басейн и отлични общи части, впечатляващ вход и много добре построена. Възможност за придобиване на апартамент в такава търсена сграда.

Моля, не се колебайте да ни се обадите за повече информация!

Уважаеми клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всичко лошо има и нещо хубаво. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и атракции) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Един от най-важните фактори при избора на нов дом е изборът на подходящо място за вас.

Етаж
8
брой етажи
12
вид
3+1
Площ
89 m2
използваема площ
75 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
Магазин
60 m
Лекар
400 m
Кафене
110 m
Ресторант
70 m
Бар
20 m
Детска градина
340 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00