3 стаи в центъра на града, близо до морето, Саранда, Албания

Saranda, Албания – ID 5068
92,500 €
Площ 94 m2
вид 3+kk
етаж 9/9
Море 250 m
Състояние Готово

Предлагаме ви уютен апартамент с 3 спални в центъра на града в Саранда, Албания. Общата му площ е 94 м2. Намира се на 9-ия етаж в сграда с асансьор. Разпределението е коридор, дневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна и балкон с външна кухня. Сградата, в която се намира апартаментът, е разположена в центъра на града и на около 250 м от морето. Идеално местоположение в близост до магазини и ресторанти.

Ние се грижим за управлението на имота от А до Я. Можете да разчитате на нас във всяко отношение.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват.

Екип на MNM

Саранда е един от най-очарователните градове на Албанската ривиера, а през летните месеци сякаш половин Тирана се премества тук, за да се наслади на оживения плаж и по-оживения нощен живот по изпълнената с хора крайбрежна алея. Някогашното заспало рибарско селище днес е процъфтяващ град и макар че през последните две десетилетия Саранда е загубила голяма част от очарованието си, тя е запазила голяма част от своята харизма. Саранда е чудесна база за разглеждане на плажовете в района като Пулебардат, Паскират, Манастири и др. или можете да посетите плажовете Ксамил и Бутринт, които са част от световното наследство на ЮНЕСКО, ако разполагате със собствен автомобил, а можете да използвате и такси или обществен транспорт. Името на града идва от Ayia Saranda, ранен манастир, посветен на 40 светци; останките от него, разрушени от бомбардировките (включително някои запазени фрески), все още се намират високо на хълма над града. Но също така и малкият замък Лекурси, който предлага впечатляващи гледки и добър ресторант, или много добре запазеният и реставриран манастир Свети Георги. По време на Втората световна война, през 40-те години на ХХ век, градът се нарича Порто Еда по името на дъщерята на Мусолини. Саранда е добре свързана с круизни кораби, идващи от цял свят, а Корфу (гръцкият град преди Саранда) е пълен с туристи от скандинавските страни или страните от Източна Европа през лятото заради своя климат, храна и красота.

Етаж
9
брой етажи
9
вид
3+kk
Площ
94 m2
използваема площ
94 m2
балкон
Да
Магазин
15 km
Лекар
11 km
Кафене
1 km
Ресторант
2 km
Бар
5 km
Детска градина
2 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00