Апартамент с общ басейн и градина, на 600 м от плажа Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6142
136,000 €
Площ 55 m2
вид 1+kk
етаж 2/4
Море 600 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме ви уютен апартамент в Бенидорм, в отличен квартал с всички необходими услуги и само на 600 м от морския плаж. Общественият транспорт и супермаркетите, разбира се, са на разположение. Това е имот с площ 55 кв. м, с общ басейн и изглед към градината на къщата. Разполага с 1 голяма спалня с двойно легло, 1 голяма баня с душ, кухня с голяма работна зона, напълно оборудвана. Този апартамент се намира на 600 м от морския плаж и на 10 минути от центъра на Бенидорм. Апартаментът е готов за нанасяне, а местоположението му го прави чудесен като възможност за инвестиция.

Уважаеми клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всичко лошо има и нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Клиентите ни никога не чакат на опашки и получават от нас цялата необходима помощ и информация

Ринкон де Лоикс. В много тих район с голяма градина, обществен басейн. В непосредствена близост до автобусна спирка, супермаркети Unide, Dia и Mas y Mas, енорийската църква - Nuestra Señora del Mar, аптека, банки, паркове, Mundo Mar, Benidorm Palace, Aqualandia , училища Lope de Vega и Serra Gelada (Сиера Хелада), линейки и медицински центрове и помощни клиники в Rincon de Loix, Flea Market и Mercoix, болница Imed Levante и много други. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви информираме без задължение.

Етаж
2
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
55 m2
използваема площ
47 m2
Лоджия
Да
паркинг
Да
Магазин
160 m
Лекар
370 m
Кафене
190 m
Ресторант
40 m
Бар
40 m
Детска градина
170 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00