Инвестиционен апартамент с 2 спални и общ басейн, Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6476
145,000 €
Площ 65 m2
вид 2+kk
етаж 2/2
Море 900 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме ви чудесна възможност да инвестирате в апартамент с общ басейн, 2 стаи с лоджия, оборудвани с допълнително легло. Общата му площ е 65 м2, а използваемата площ е 55 м2. Разположен е на втория етаж на къща с асансьор. Апартаментът е оборудван и готов за нанасяне. Апартаментът се намира в близост до морския плаж.

Уважаеми клиенти, живеем в странно време, когато през последните години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всичко лошо има и нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Един от най-важните фактори при избора на нов дом е изборът на подходящо място за вас.

Намира се в близост до всички услуги, паркове, автогара, трамвай, енория Сан Франциско де Асис, пожарна, автогара, местна полиция, спортен център L'illa de Benidorm, училища като официалното езиково училище, Maestro Gaspar Lopez , детска градина Les Fontanelles, Els Tolls, CEIP Gabriel Miró, IES Pere Maria Orts, както и Bosch и медицински центрове. Потребителски супермаркети, Хипербер, Меркадона, аптеки, квартални супермаркети, барове, ресторанти, вестникарски будки, банки, бензиностанции, газостанции, съдилища и дълги и др. Чудесни комуникации с останалата част на Бенидорм, плажовете Леванте и Пониенте само на няколко минути, а магистрала AP-7 само на крачка. Много спокоен, познат и прекрасен жилищен район за живеене. Не се колебайте да ни се обадите и да ни посетите. Можете да го разгледате по всяко време.

Етаж
2
брой етажи
2
вид
2+kk
Площ
65 m2
използваема площ
55 m2
Лоджия
Да
паркинг
Да
Магазин
60 m
Лекар
80 m
Кафене
120 m
Ресторант
40 m
Бар
110 m
Детска градина
140 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00