красива къща с голям парцел, тихо място, Аледо, Испания

Aledo, Испания – ID 7002
189,000 €
Площ 25958 m2
вид 4+kk
Море 50 000 m
Състояние Готово

Предлагаме ви красива провинциална къща от 147 м с 3 спални и 2 бани, джакузи и много място за инсталиране на собствен басейн, разположена в Aledo, Мурсия. Имотът е разположен върху издигнат парцел от 25 958 м2, който е частично ограден и предлага красива озеленена градина с много дървета, храсти и селекция от маслинови дървета. Имотът предлага зашеметяваща панорамна гледка към околните планини, селски райони и е в близост до самото село.

При влизане в имота имате на разположение чакълирана алея с навес за кола и външен склад. Отстрани има прекрасна външна кухня с барбекю и външно сервизно помещение. Покритият вътрешен двор с изглед към градината и планините е частично остъклен с красив таван от дървени греди. Това е едно много спокойно място за почивка и вечеря на открито. При влизане в къщата имаме просторна дневна и трапезария с отворен план и камина на дърва. Собствениците са добавили странична пристройка, която сега представлява голяма кухня/трапезария в провинциален стил с много място за съхранение и работна повърхност с плочки. Оттук има врата, която води към градината и алеята, и странични стъпала, които водят към голяма покривна тераса с прекрасна гледка. Встрани от кухнята има спалня/офис на долния етаж със свободностоящ шкаф и е напълно обзаведена. В непосредствена близост до дневната/трапезарията с отворен план има просторна баня с душ и завършена по съвременен стандарт.

От хола има стълби към последния етаж, където са разположени още две спални и баня. Основната спалня е много просторна, със свободностоящи гардероби и гардеробна стая. Тази спалня има покривен прозорец над леглото, чудесен за броене на звездите преди да заспите. Съседната спалня също има свободностоящи гардероби и също покривен прозорец. Банята на горния етаж също е много просторна и предлага вана и душ със стъклени паравани.

Отвън имаме лятна кухня с барбекю и голяма дървена пергола с изглед към планината; какъв прекрасен кът за отдих, където можете да седнете и да се отпуснете, докато се наслаждавате на средиземноморския начин на живот. Има и голям дървен навес, в който могат да се съхраняват градински мебели и възглавници.

Имотът е свързан с електричество, а водата е свързана с частно водоснабдително дружество.

Разположението на Aledo в природния парк Sierrra Espu и естествено означава, че Aledo се намира в район с голяма живописна красота, на който любителите на природата, които посещават района, със сигурност ще се насладят.

брой етажи
2
вид
4+kk
Площ
25958 m2
площ на парцела
25958 m2
използваема площ
147 m2
Тераса
Да
застроена площ
147 m2
паркинг
Да
Магазин
6 km
Лекар
10 km
Кафене
7 km
Ресторант
910 m
Бар
6 km
Детска градина
6 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00